2 min

Thessa: Sex met mijn ex

2 min
Een paar jaar geleden had ik een relatie met een typische good guy. Gewoon zo’n man waarvan je weet dat hij goed voor je zal zijn. Altijd lief en zorgzaam. Doet geen vlieg kwaad en valt altijd in de smaak bij je ouders. Maar stille wateren hebben diepe gronden blijkt nu. Want mijn ex en ik hebben altijd contact gehouden met elkaar.

Spannende appjes

Ook toen hij een nieuwe relatie kreeg sprak ik hem nog regelmatig over de app. Dit waren altijd wel seksueel getinte gesprekken moet ik bekennen. Want dat was het enige wat wel goed was in onze relatie. Verder ontbrak het helaas aan een heel veel. That’s why we didn’t made it, I think. Maar dat doet er eigenlijk verder niet toe.

Ik wilde wel, hij twijfelde

Jaren lang was ons contact hetzelfde. Altijd spannende smsjes en telefoontjes. Altijd maar de vraag, wat als? Want zo slecht hadden we het toch ook niet? Hebben we een fout gemaakt? Moesten we het niet nog eens proberen? Maar ja, hij had nu een hele leuke relatie. En ik, ik was nog steeds single. Ik had dus wel interesse in een spannend afspraakje. Hij twijfelde, wat ook logisch was want hij was niet zo. Hij was een good guy, die dan af en toe spannende appjes naar z’n ex stuurde. Maar hij was nog nooit echt vreemdgegaan en hij was echt gek op zijn vriendin. Maar ik bleef toch ook nog door z’n hoofd spoken. Hij wou ook weten wat er nog was tussen ons. We wilden een afsluiter. Of een nieuw begin. Wat dan ook. Maar dit, dit kon niet langer zo doorgaan. Wekelijks contact en elkaar niet kunnen zien of aanraken. We werden er gek van.

Het ultimatum

Ik stelde hem op een gegeven moment voor een keuze; elkaar nooit meer spreken of elkaar gewoon een keer zien en kijken wat er gebeurt. And so we did. We boekten een hotel en we zouden elkaar na werk daar ontmoeten. Mega spannend natuurlijk! Want zou het nog steeds zo zijn als toen? Zouden we elkaar nog steeds leuk vinden? Inmiddels hadden we elkaar al 3 jaar niet meer gezien. En er was zoveel gefantaseerd over dit moment. Misschien was dat ook wel hetgeen wat de das om deed. Want op het moment dat hij binnen kwam lopen wist ik het al; dit ging nooit meer wat worden tussen ons. Ik vond hem niet meer aantrekkelijk, een tikkeltje vrouwelijk zelfs. Iets wat ik nooit heb gezien toen ik nog verliefd op hem was. Uit beleefdheid heb ik nog een hapje met hem gegeten.

The end

Laatst appte hij mij dat hij vader wordt. Ontzettend leuk! En ik ben oprecht blij voor hem. We hadden onze closure gevonden en hij kon zich volledig op zijn relatie storten. Zonder nog om te kijken naar het verleden. Eind goed, al goed.

XOXO Thessa

_________________________________ Lees hier alle blogs van Thessa!

Foto: Shutterstock - Vibant Image Studio

Reacties
Categorieën