1 min

Thessa: Verhelderend gesprek met mannen!

1 min
Van de week had ik met een aantal van mijn mannelijke collega’s een zeer verhelderend gesprek. Door mijn werk kom ik nog wel eens op bijzondere plekken; zo waren we laatst in een parenclub.

Niet dagelijks

Zo’n club is niet een plek waar ik dagelijks kom. Sterker nog, ik was er nog nooit in mijn leven geweest! Samen met mijn collega’s keken wij onze ogen uit. Disneyland voor volwassenen, zo kan je het misschien het beste omschrijven. Het gesprek ging natuurlijk al snel over seks en over lingerie. Maar vooral over wat mannen nou echt sexy vinden. Nou ik kan je vertellen ik viel zowat van m’n stoel van verbazing. Niet dat dat nou zo erg was, want de stoelen daar waren bedrukt met foto’s van allerlei verschillende geslachtsdelen. Dus erg graag zat ik daar nou ook weer niet op.

Zwart & kanten lingerie

Maar als ik mijn mannelijke collega’s dus mag geloven vinden mannen zwart en kant helemaal niet sexy. Kant al helemaal niet, een beetje zwart mag best. Het liefst zien ze ons vrouwen zo ordinair mogelijk. Rood of andere felle kleurtjes. En absoluut geen kant. Kant is totaal niet sexy volgens hen. Jarretels mogen dan wel weer, graag zelfs! Maar verder lekker trashy en zo naakt mogelijk. Hoe minder stof hoe beter.

Liever naakt

Eigenlijk zien de mannen ons het liefst dus gewoon naakt. Lingerie is allemaal veel te veel gedoe in hun ogen. Het moet uiteindelijk toch uit dus waarom zou je het überhaupt aantrekken? Maar een sexy latex pakje met openingen op de juiste plaatsen mocht dan wel weer aanblijven. “Geen kant dus?” bleef ik herhaaldelijke aan ze vragen. “Nee geen kant!” Kant is in mijn ogen vrouwelijk, mooi en sensueel. Maar wij vrouwen romantiseren blijkbaar alles. Kant is niet sexy en de kleur zwart doet ze ook niks.

Bespaar je de moeite

Dus in dat geval kan ik mijn hele lingerie la bij het vuilnis zetten. En moet ik dus zo snel mogelijk bij de eerste de beste lingerie winkel wat spannende setjes, zonder kant, in een felle kleurtjes en met het liefst met zo min mogelijk stof kopen. Of zal ik mezelf gewoon die moeite besparen en voortaan naakt mijn kleren in stappen? Want uiteindelijk moet het toch uit, dus waarom zou je moeite doen.

XOXO Thessa

_________________________________ Lees hier alle blogs van Thessa!

Foto: Shutterstock - Mrtin Novak

 
Reacties
Categorieën