Tussen de lakens
Tussen de lakens
1 min

Naakt in bed; 10 tips om je mooi te voelen!

1 min
Wij zijn een voorstander om je goed te voelen zoals je bent, zeker bij je partner en in bed. Maar ervaring leert ons dat dat helaas niet altijd zo werkt. Soms zit je gewoon niet zo lekker in je vel of voel je je onzeker wanneer je naakt in bed ligt. Daarom vandaag een aantal tips om je beter te voelen wanneer jij bloot bent!

1. Mooie lingerie

Lingerie is bij uitstek het kledingstuk waarmee jij hem kunt verleiden. Zorg dat je een mooi (matchend!) setje aan hebt, die goed zit en waar jij je mooi in voelt. Zo sta je al direct 1-0 voor. Wij hebben een fantastisch Pinterest pagina gemaakt met mooie lingerie setjes om je te inspireren. Have a look!

2. Krul in je haar

Heb jij dun en/of futloos haar? Maak er eens een lichte krul in. Je zult zien dat zo'n bos haar je zelfvertrouwen doet stijgen! Let op, doe er geen haarlak in, dat is minder romantisch zodra hij met zijn hand door je haar gaat.

3. Laat je ogen stralen

Je hoeft niet helemaal opgedirkt in bed te duiken, maar het is wel zo sexy als je ogen mooi opgemaakt zijn. Laat ze eruit springen voor een ondeugende blik!

4. Scrubben en insmeren

Zorg dat je lekker gedoucht bent, scrub je dode huidcellen eraf en smeer jezelf in met een lekkere bodylotion.

5. Luchtje

Als je gedoucht bent -en zeker als je bodylotion opgedaan hebt- ruik je helemaal fris, maar mocht dat niet zo zijn dan kun je altijd nog een subtiel luchtje opspuiten voordat je onder de dekens kruipt. Niet teveel, het moet wel een beetje natuurlijk blijven.

6. Zonnenbank

In de winter zien we vaak een beetje pips. Pak eens een zonnebankje; wanneer je iets bruiner bent zul je niet alleen fitter, maar ook slanker ogen.

7. Beweeg

Zorg dat je regelmatig beweegt. Of je nou vaak op de fiets zit, na het eten een rondje gaat wandelen of uren in de sportschool bivakkeert.. een gezond lichaam doet stralen. Wanneer je beweegt zul je bovendien in shape blijven en zul je je ook beter over jezelf voelen.

8. Weg met de overtollige haren

Do we need to say more?! Werk de bikinilijn netjes bij en haal dat scheermesje over je benen.

9. Juiste licht

Het licht is onwijs belangrijk. Niemand voelt zich blij in een gemiddeld pashokje omdat het felle licht je vetjes en cellulitis accentueert. Dus gewoon kaarslicht aan, dan hebben we het nergens meer over!

10. Krijg zelfvertrouwen

Onthou, je bent zo mooi als je jezelf voelt! Dus wanneer jij lekker in je vel zit dan zul je dit ook uitstralen. Hij let écht niet op dat kilootje meer of minder. Zodra jij in bed een actieve rol aanneemt en hem verleidt, kun je hem in no time inpakken. Echt.. geloof ons, mannen zijn de moeilijkste niet... ;)

Foto: Shutterstock - SvetlanaFedoseyeva

Reacties
Categorieën