Tussen de lakens
Tussen de lakens
1 min

Beauty tips om er sexy uit te zien in bed!

1 min
Hoop jij vanavond met hem het bed in te duiken? Dan zijn er een aantal beautytips die je in je achterhoofd moet houden!

Foundation

Wees voorzichtig met foundation. Tuurlijk mag je best je oneffenheden een beetje wegwerken, maar zorg dat je geen oranje plamuurlaag op je gezicht aanbrengt. Een beetje awkward als het hele bed na afloop oranje afgeeft.

Lippenstift

Hetzelfde geld eigenlijk voor lippenstift. Een kleurtje om je lippen wat voller te maken is zeker aantrekkelijk, maar minder hot is het als jullie na afloop nog uren bezig zijn om alle rode vlekken van elkaars gezicht en lichaam af te poetsen. Knalrode lippenstift? Liever niet!

Spuit je luchtje op je borstel

Een echt beautyhack is het inspuiten van jouw haarborstel met je favoriete luchtje. Elke keer als je je haar borstelt, hangt er een heerlijke geur om je heen! borstel

Blijf je bij hem slapen en heb je geen make-up reiniger?

Ben je (onverwachts) bij hem blijven slapen en ga je 's ochtends nog even douchen voor je naar huis gaat? Dan is het ontbreken van je make-up reiniger een probleem. Kijk of vraag of hij ergens iets van bodylotion of creme heeft staan, smeer deze op bijvoorbeeld een stuk toiletpapier en je mascara kun je er redelijk goed mee weg krijgen. Zo hoef je niet als een zombie tevoorschijn te komen!

Foto: Shutterstock - StockLike

Reacties
Categorie├źn