Tussen de lakens
Tussen de lakens
2 min

6 dingen die elke vrouw met haar borsten moet doen

2 min
Vandaag nemen we even de tijd om stil te staan bij de borsten. Want het is goed om er af en toe even bij stil te staan en te beseffen hoe mooi en bijzonder ze eigenlijk zijn. Ze geven het vrouwelijk lichaam mooie rondingen, zorgen voor opwinding tijdens de seks (zowel bij man als bij vrouw) en zijn in staat om je pasgeboren kind van voeding te voorzien. Prachtig toch? En er zijn nog meer dingen die je met je borsten kunt doen. Lees ze hier!

1. Neem ze mee shoppen

'Huh, ze gaan toch altijd mee als ik ga shoppen?' We horen het je denken. Maar neem eens de tijd om je borsten in het zonnetje te zetten door ze in mooie lingerie te steken. Vaak wordt lingerie in Nederland gezien als 'praktisch', zonde want er zijn zulke prachtige bh's op de markt. En je zult zien dat zodra je een echt mooi setje aan hebt, je je gelijk vrouwelijker gaat voelen. Tips voor de juiste maat nodig? Zo bereken je je lingerie-maat.

2. Geef ze een boost

Neem tijdens het sporten eens tijd om ook een aantal oefeningen te doen die goed zijn voor je borstspieren. Daarmee kun je je cupmaat niet perse vergroten, maar ze wel aantrekkelijker en steviger maken door de spieren die daaronder liggen te trainen. Geschikte oefeningen hiervoor zijn push-ups of pak er een setje gewichten bij. Houd deze gewichten in je handen ter hoogte van je borst en strek ze vervolgens recht omhoog. Herhaal deze beweging in drie sets van 12 keer met een korte pauze tussen elke set.

3. Controleer ze op oneffenheden

Hoe mooi ze ook zijn, helaas kennen de meeste van ons wel iemand die te maken heeft met borstkanker. Toch zit het bij veel vrouwen nog niet in het systeem om de borsten regelmatig te controleren op oneffenheden. Neem eens de tijd om hierbij stil te staan. Op de site van Pink Ribbon kun je lezen hoe je borstzelfonderzoek kunt doen.

4. Spot de borstkijkers

Zowel vrouwen als mannen kijken geregeld naar de borsten van anderen. In het openbaar vervoer, op je werk, in de kroeg.. Als je daarop gaat letten, is het eigenlijk best grappig. Dus probeer eens te tellen hoeveel mensen een snelle blik op jouw decolleté werpen. Een leuk spelletje met you and yourself.

5. Smeer ze in met bodylotion

Na het douchen is het vaak hop hop hop, lotion erop en gaan. Maar als je even de tijd hebt (als je bijvoorbeeld 's avonds gaat douchen of badderen), neem dan van de gelegenheid gebruik om je lichaam maar ook je borsten eens lekker in te smeren met je favoriete bodylotion. Juist even die aandacht voor jezelf en je lichaam doet maakt dat je helemaal tot rust komt en vervolgens ook nog eens heerlijk ruikt. Helemaal in het hier en nu!

6. Los in de kooi

Ben je lekker thuis vanavond of heb je op jouw zondagmiddag niks anders gepland dan Netflix bingewatching? Laat ze dan lekker los in de kooi hangen! Een dagje 'vrij' voor jouw bonbonella's, heerlijk!   Nog niet uit-geborst? Lees hier waarom kleine borsten helemaal top zijn!    
Reacties
Categorieën