Happy singles
Happy singles
1 min

Waarom kort haar te gek is!

1 min
Heb jij kort haar? Lucky you! Er zijn namelijk een hoop voordelen aan het hebben van zo'n korte look. Niet overtuigd? Lees hier de voordelen!

Kort versus lang haar

Het lijkt soms alsof de korte kapsels niet altijd in trek zijn bij de mannen. Immers, de media schotelt ons nog altijd voor dat het schoonheidsideaal lang en golvend haar is. Denk maar eens aan de Andrélon reclame. Maar hee, vrouwen met kort haar zijn niet zo gevoelig voor die sociale druk. Sterker nog, zij durven de stoute schoenen aan te trekken en dat zegt natuurlijk iets over de vrijgevochten persoonlijkheid.

Kort haar oogt krachtig

Vrouwen met een kort kapsel durven zich te laten zien. De korte coupe accentueert het gezicht en die komt daardoor extra krachtig naar voren. Bovendien komt de nek en hals bij de vrouw nu extra tot zijn recht. Bonus!

Easy does it!

Geen gedoe met elastiekjes, schuifspeldjes of andere haarfrutsels. En... de shampoo gaat langer mee. Katjing!

Uitzonderingspositie

Nu je weet dat je met je korte kapsel een opvallende verschijning bent, kun je net zo goed gebruik maken van die speciale positie. Maak jezelf extra mooi, laat je ogen eruit springen en smeer nog een beetje extra wax in je korte krullen. Zeker weten dat mannen ontzettend graag door je haar willen woelen. En dat wil jij ook bij hem dus goeie deal!

Praktisch

Naast dat een korte coupe je gezicht mooi belijnd, is het ook nog eens super praktisch. Je hoeft ’s ochtends maar een paar minuten met je haar bezig te zijn. Een paar keer met je handen er doorheen en het zit goed. En klitten.. wat is dat?!

Just try

Dus.. mocht je dit voorjaar iets anders met je haar willen doen en je bent het lange haar een beetje zat? Probeer dan eens een korter kapsel. Hartstikke hip! _________________________________ Lees hier alle blogs van Floor!
Foto: Shutterstock
Reacties
Categorieën