Happy singles
Happy singles
1 min

30 dingen die vrouwen denken als hij niet terug appt!

1 min
Whatsapp.. het ene moment onze grootste vriend en het andere moment onze vijand. Vooral als HIJ niet (snel genoeg) reageert. Dan schieten er in korte tijd teveel gedachten door ons heen. Herkenbaar?

Deze gedachten heb jij als hij niet terug appt

1. Oke, dat grapje wat ik net stuurde gaat hij zeker leuk vinden! 2. Mannen houden van vrouwen met humor 3. Ik denk dat hij hardop moet lachen 4. Waarom stuurt hij niks terug? 5. Heb ik wel bereik? 6. Even checken hoe lang geleden ik dit heb gestuurd 7. Negen minuten geleden al.. misschien heeft hij geen bereik 8. Of was mijn uitroepteken te enthousiast? 9. Hoe laat is het? 10:45u... dan ligt hij vast nog brak in bed 10. Yes, bericht! 11. Oh.. m'n moeder 12. Wat zei hij nou als laatste? 13. Hij is vast druk of aan het hardlopen ofzo 14. Of was het grapje dom? 15. Even kijken of hij online is geweest 16. Oh ja, zijn 'laatst gezien status' staat uit. Ugh, irritant 17. Misschien moet ik mijn telefoon gewoon even wegleggen 18. Ik ga even iets op Facebook posten, dan ziet hij dat ik ook een leuk leven zonder hem heb 19. Ja, die ene foto van gisteravond. Waar is mijn telefoon? 20. Hij is natuurlijk ook de stad in gegaan, heeft hij iemand anders ontmoet? 21. Hij negeert me opzettelijk 22. Of speelt hij gewoon hard to get? 23. De volgende keer ga ik ook lang wachten met antwoorden hoor 24. Goed, ik ga wel douchen. Daarna heeft hij vast geantwoord 25. Nee, nog niks. Zo leuk vindt hij me dus ook weer niet 26. Zal ik nog een berichtje sturen? 27. Nee, dan lijk ik kansloos 28. Nu hoeft hij al niet meer te appen, nu is het te laat 29. Hee, hij appt! 30. Zie je... ik wíst dat hij mijn grapje leuk zou vinden, wij zijn echt zo leuk samen!
Foto: Shutterstock
Reacties
Categorieën