Happy singles
Happy singles
1 min

57 gedachten die je hebt tijdens een eerste date

1 min
Zo'n eerste date is altijd wel een beetje een dingetje. Hoe gedraag je je, hoe stelt hij zich op en wat is de vibe van de avond? Serieus gesprek of veel grapjes maken? Het blijft altijd spannend en toch ook een beetje afwachten. Toch zijn er een aantal dingen die elke date geheid terugkomen en die elke vrouw dus doet! Jep, jij dus ook.

57 gedachten tijdens eerste date

1. Ik heb niks om aan te trekken 2. En moet ik eigenlijk ook mijn sexy lingerie setje aan doen? 3. In ieder geval iets wat bij elkaar matcht 4. Shit, moet mijn bikinilijn nog bijgewerkt worden? 5. En mijn benen? 6. Het is winter. Ja dus. 7. Als ik nu vertrek ben ik wel vroeg. Eigenlijk kom ik liever niet als eerste binnen 8. Het is 19:03u, dat is officieel 'fashionably late' toch?! 9. Goed. Rug recht, here we go. 10. Zal ik hem wel herkennen? 12. Of zal ik hem appen of hij er zit? 12. Oh ik zie hem al 13. Hij ziet er in ieder geval niet uit als een seriemoordenaar 14. Geef ik hem een hand? 15. Misschien toch één kus 16. Oh, wacht.. hij doet er drie. Beetje awkward dit. 17. Gewoon lachen 18. Wijn, waar blijft de wijn? 19. Hij begint met vertellen. Chill. 20. Laat niet merken dat je alles al weet via social media 21. Reageer verrast 22. Oh de kaart 23. Makkelijk eten kiezen 24. Dat visje ziet er wel save uit 25. En nog meer wijn. Vis moet zwemmen. Hard en veel zwemmen. 26. Oh hij gaat naar het toilet, even vriendin appen 27. En vlug met de camera checken of er geen eten tussen mijn tanden zit 28. Daar komt hij weer aan. Glimlachen. 29. Zeg iets 30. En doe aardig 31. Ik heb eigenlijk best zin om in bed te Netflixen 32. Ja, misschien moet ik het zo afkappen 33. Oke, dit is dus waarom ik single ben 34. Oh daar is de bediening 35. Of we nog een drankje willen 36. Daar is zijn blik: Wat ik wil? 37. Naar huis! En Netflixen! In mijn pyjama! 38. "Wat wil jij? Eén wijntje doen nog?" 39. Owww waarom zeg ik dit? 40. Duurt lang 41. Hij straalt ook weinig levenslust uit hoor hee 42. Girlmore girls is calling me 43. Zeg het. Nu. 44. "Zullen we zo afrekenen?" 45. Glimlach nog even 46. Of we nog een keertje wat gaan drinken? 47. "Ja, kunnen we wel een keertje doen" 48. Waarom zeg ik dit? 49. Breng de rekening. Nu. 50. Ah, daar is de rekening 51. Moet ik voorstellen om te betalen? 52. Of om te splitten? 53. Altijd zo ongemakkelijk dit 54. "Zal ik de helft even pinnen?" 55. Oh, de volgende keer betaal ik? 56. "Ja, is goed. Doen we" 57. Fuck my life.

Foto: Shutterstock

Reacties
Categorieën