Happy singles
Happy singles
2 min

3 communicatie tips voor leuke tinder gesprekken

2 min
Heb je het idee dat elke Tinder match ongeveer hetzelfde verloopt? Je bent eerst hoopvol met je nieuwe match, maar het gesprek loopt toch net iets stroever dan je zou willen en uiteindelijk eindig je teleurgesteld. In dit artikel geef ik je 3 praktische tips om je tinder gesprekken leuker te maken én ervoor te zorgen dat mannen met jou op date willen.

Tip 1: Weg met die filter

We vliegen er meteen in met mijn eerste tip: Gooi je filter in de prullenmand! Nee, niet je favoriete vintage Instagram filter. Die mag je zoveel gebruiken als je wilt (de helft van alle mannen ziet niet dat hij er is en de andere geeft er niet om). Ik heb het over het filter dat je jezelf oplegt tijdens het appen. Je kent het vast wel. Je stuurt een paar berichtjes heen en weer en voor je het weet moet je jouw mening ergens over geven. En om je nieuwe match niet weg te jagen, ga je wat je denkt toch net iets anders verwoorden. Voorbeeld: Als jouw nieuwe match roept hoeveel leuker honden zijn, dan ben jij al snel geneigd om iets meer terughoudend te zijn als jij liever katten hebt. Nu wil ik dat je volgende keer probeert om dit niet te doen. Dus als jij helemaal het tegenovergestelde denkt, zeg het maar! Je hebt meteen twee leuke voordelen, want zo merkt hij dat jij je eigen persoonlijkheid hebt. Bovendien is het des te leuker wanneer jullie wél dezelfde mening hebben! Hij weet namelijk dat je niet gewoon zegt wat hij hoopt te horen, dat leerde hij eerder al toen je zei dat honden teveel kwijlen.

Tip 2: Toon hem je stoute kant

Weer een misleidende titel! Hier heb ik het niet over DIE stoute kant. Ik heb het over de stoute kant die je in de lagere school al had: “Jongens plagen kusjes vragen.” Daar heb ik het over. Veel vrouwen waren in de basisschool de koningin van het plagen. En daarna, op magische wijze *poef*… verdwenen de plagerijen. Toch blijft plagen één van de aller beste manieren om een man gek van je te maken. Ik durf zelf stellen dat plagen de essentie is van flirten! Nog even terug naar dat katten en honden voorbeeld. Een man appt jou op Tinder: “Ik vind honden veel leuker dan katten”. In veel gevallen wordt er dan iets terug gestuurd als: “Ik vind ze allebei leuk" of "Ik vind katten toch iets leuker”. Maar haast niemand stuurt plagend terug: “Dat had ik wel verwacht van jou ja… honden doen tenminste wat je zegt”. Driemaal raden welke vrouw hij liefst terug appt? Juist ja, de vrouw die emoties weet op te wekken met haar bericht! En zo zal zijn interesse gewerkt worden, om je mee te vragen op Tinder date.

Tip 3: Toon ook je lieve kant

Aha, de laatste titel zegt gelijk waar het op staat. Pas deze tip tussen het plagen door toe en geen enkele vrouw op Tinder kan nog tegen jou opbotsen! Kijk, iemand die kan plagen is verleidelijk. Iemand die niet bang is om haar mening te uiten, ook al botst die met de mening van haar match, die is een uitdaging. Maar iemand die enkel plaagt en dwarsligt……daar is elke man snel op uitgekeken. Er mist een ingrediënt. En dat ingrediënt is interesse. Interesse tonen in wat hij te vertellen heeft en hem complimenteren op de dingen die je leuk vindt. Als hij iets met je deelt dat je interessant vindt, zeg dat dan! Niet alleen zal hij zich heel mannelijk voelen, hij zal er ook graag over verder praten. Makkelijk toch, zo hoef jij niet eens te stressen over wat je terug kan appen. Bovendien weet hij ook dat je het oprecht boeiend vindt, anders had je het hem al lang duidelijk gemaakt via een plagerige opmerking. Zo! Pas deze drie tips toe en je zal merken dat mannen zich graag meer voor je zullen uitsloven. Wil je meer handige tips lezen? Kijk dan hier naar leuke profieltekst voorbeelden. Alstublieft! (zoals wij in België zeggen) Louis Farfields
Reacties
Categorieën