Happy singles
Happy singles
1 min

Tindergedrag: Mannen versus vrouwen

1 min
Tinder is niet meer weg te denken als datingapp en dat het tot grote frustraties bij ons vrouwen leidt is een logisch gevolg, want mannen gaan nou eenmaal anders om met Tinder als vrouwen. Wij zetten de verschillen voor je op een rij!

Swipen

Mannen swipen bijna al het vrouwelijk schoon naar rechts en dit betekent dat de kans op matches veel groter is. Wij vrouwen zijn veel kieskeuriger en swipen heel af en toe een man naar rechts.

Foto’s

Wij vrouwen zorgen ervoor dat we leuke foto’s aan ons Tinderprofiel hebben toegevoegd. Mannen daarentegen zetten of een foto van hun prachtige rug op hun app of een foto met vrienden, zodat je moet raden wie hij nou is.

Chatten

En als je dan een match hebt, dan is het best leuk om een normaal gesprek met hem te voeren, dus stel je hem vragen over zijn werk, waar hij vandaan komt etc. Daarentegen vindt hij het leuker om meteen to the point te komen en vaak gaat het dan maar om één ding.

Niet zelf

Mannen vinden het leuk om hun vrienden te laten swipen op hun telefoon en dus is het niet altijd zo dat je chat met de man die jou geliked heeft. Wij vrouwen nemen de app veel serieuzer en doen er ook best geheimzinnig over tegen vriendinnen.

Doel

Al met al is het doel voor het gebruik van Tinder bij mannen heel anders als bij vrouwen. Ook wij nemen de app niet helemaal serieus, maar denken wel in ons achterhoofd dat we misschien toch wel onze droomman tegenkomen. Mannen gebruiken het echt voor de fun. Ok, er zijn een paar uitzonderingen. Herkenbaar? Swipse!
Reacties
Categorieën