Happy singles
Happy singles
2 min

Vermijd deze type foute mannen

2 min
Af en toe vinden we het natuurlijk allemaal wel eens spannend zo'n foute man. Hij heeft iets ongrijpbaars, hij is aantrekkelijk, kleed zich uitermate charmant en weet je met een simpele openingszin om je vinger te winden. Toch zijn deze charmeurs niet altijd zo leuk als ze lijken te zijn. Dit soort type foute mannen moet je eigenlijk vermijden, voor je eigen bestwil!

De Tinderkoning

Mocht je jouw droomman nog niet tegen het lijf zijn gelopen in het wild, kun je altijd nog proberen om op Tinder een gokje te wagen. Helaas komen we regelmatig bedrogen uit. De typische foute mannen zijn vaak aanwezig op deze apps en zullen je maar al te graag willen ontmoeten. Jij stort je vol enthousiasme in het dating-avontuur maar al snel moet je erkennen dat deze Tinder-tijger een typische foute man blijkt. Nadat je na een aantal dates volledig open en jezelf bent geweest, blijkt het hem alleen maar om de seks te doen. Soms voel je dat op tijd aan, maar soms word je al verblind door kriebelende vlinders. Tja, die mannen stoot je helaas niet zomaar van de troon. Ze weten via mooie praatjes en soepele complimentjes precies wat een vrouw op een bepaald moment horen wil. Watch out!

Heren blijken haantjes

Sommige mannen zijn stiekem een beetje verliefd op zichzelf. Misschien ken je ze? Op feestjes praten ze alleen maar over zichzelf, lachen ze hard om hun eigen grapjes en zorgen ze ervoor dat er altijd iemand is die een extra rondje bier haalt zodat hij het zelf niet hoeft te doen. Deze mannen weten heel goed hoe ze anderen voor hun karretje kunnen spannen. Ook vrouwen proberen ze op deze dominante manier aan hun kant te krijgen. Tuurlijk is het onwijs interessant als je zo'n charmeur ontmoet. Hij heeft mooie verhalen en als hij vertelt, zwijmel jij weg in zijn blauwe ogen. Toch weet je ook dat zo'n man leuk is voor een avond, maar dat een serieuze relatie er niet inzit. Een kwestie van kiezen tussen lust of liefde.

De mannen met een masker

Wellicht heb je het, jammer genoeg, wel eens meegemaakt ... het begon heel onschuldig. In de eerste twee maanden spreken jullie regelmatig af, flirten en lachen jullie en lijkt er niets aan de hand. Ook als hij tijdelijk voor zijn werk naar het buitenland moet doet hij zijn best om het contact met jou te onderhouden. Hij appt en belt je en durft zelfs stiekem al wat toekomstplannen te ventileren. Je bent helemaal in de wolken! En dat, is nu precies waar hij op uit is. Jouw wereld bestaat alleen nog maar uit deze man, je hoofd maakt overuren en je kunt over niemand anders praten. Wanneer jij denkt dat je best eens zijn vrienden wilt leren kennen of voorstelt om op zondag eens op de koffie te gaan bij zijn ouders, weigert hij en komt er plots een hele andere kant van hem aan het licht. Je wordt onzeker en zoekt naar duidelijkheid of bevestiging. Continue checken van zijn social-kanalen is iets wat je niet wilt doen, maar waar je je toch schuldig aan maakt. Hij heeft het voor elkaar. De typische foute man heeft zijn spel gespeeld. Maar of hij ook gewonnen heeft? Heb jij wel eens een foute man gedatet? Wat vond jij ervan? Heb je er iets van geleerd? _________________________________ Lees hier alle blogs van Floor!
Reacties
Categorieën