Happy singles
Happy singles
2 min

Sluit jij single dit jaar af? Maak de balans eens op!

2 min
Ja, het jaar loopt bijna op zijn eind en misschien ook een tikje confronterend: je had dit jaar weer geen introducé mee naar het kerstdiner. Misschien daarom is de decembermaand een goed moment om de balans op te maken over je liefdesleven.

Flirt op feestjes

Misschien ben je het afgelopen jaar al best wat feestje afgegaan. Puur omdat je lekker van dansen houdt en een drankje op zijn tijd is natuurlijk ook niet verkeerd. Leuke mannen zie je genoeg, praatjes genoeg en af en toe mag er eentje mee naar huis. Maar toch, elke keer blijft het bij zo’n korte ontmoeting. Ben ik echt zo raar, vraag je je dan ook wel eens af? Nee joh, je bent alleen de ware nog niet tegen het lijf gelopen. Dus gewoon lekker blijven flirten, dansen en sjansen... ook in 2018!

Netflix en chill

Ja, die uitspraak komt je vast bekend voor. Althans als je bekend bent met datingapps als Happn en Tinder. Op deze apps is de vraag of je wilt relaxen met een filmpje het perfecte excuus voor een one-nigh-stand. Iets voor jou? Ach, soms moet je gewoon wat uitproberen toch? En wanneer zo’n bankhang-sessie toch niet helemaal zo chill verliep heb je altijd nog een goed verhaal om te delen met je beste vriendinnen. Cheers op het nieuwe jaar.

Eeuwige wensenlijstje

Misschien heb je ‘m nog wel ergens liggen. Dat wensenlijstje voor je droomman dat je stiekem hebt gemaakt. Zo één waarbij ‘knap’ misschien met stip op een staat? Nu een jaar later en ontelbare dates verder besef je dat je dat wensenlijstje ook wel eens mag bijstellen. Je kwam erachter dat een goede kop alleen niet alles is. Je zoekt misschien meer naar een vent die naar je luistert, je knuffelt als je daarom vraagt en je gewoon jouw ding laat doen. Iets met elkaar vrij laten maar ook weer niet té veel .. Ha, de start voor een nieuw lijstje voor komend jaar is al in de maak.

Lekker leven

Misschien heb je dit jaar jaar wel eens zo’n moment gehad dat je zou willen dat je meer lef had getoond. Die stiekeme crush die je telkens in de kroeg tegenkomt maar waarbij je niet verder komt dan oogcontact en af en toe een kleine glimlach. Kom, dat kan toch beter in 2018? Mannen zijn jagers, maar ook vrouwen mogen best lef en initiatief tonen op het moment dat ze een leuke vent zien staan. Het is heel normaal als je je op zo’n moment een beetje onzeker voelt. Je stelt je immers kwetsbaar op en de angst om afgewezen te worden is aanwezig. Maar wat is nou het ergste dat er kan gebeuren? Jij gaat gewoon ontdekken of die charmante vent in het echt ook zo leuk is als jij denkt dat hij is. Go for it. Wie weet zit je volgend jaar met kerst niet meer alleen. Hoe kijk jij terug op het afgelopen jaar als single?   _________________________________ Lees hier alle blogs van Floor!

Foto: Shutterstock

Reacties
Categorieën