Happy singles
Happy singles
1 min

Waar zijn we naar op zoek? Knappe versus leuke mannen!

1 min
Waarom zoeken we soms zo hard naar een super knappe gast? Zo eentje die, op het eerste oog zo lijkt te zijn weggelopen uit een modeblad. Maar zijn die modellook mannen qua karakter ook wel zo hot? Vaak zoeken we toch iemand die in onze ogen gewoon ‘leuk’ is. Maar wat maakt een man nou echt leuk? Ben je benieuwd? Lees mee!

Hij heeft van die stralende ogen

Wanneer je hem zo af en toe stiekem in de ogen kijkt, zie je die kleine twinkeling in zijn ogen. Hij straalt omdat hij geniet van het moment dat hij samen met jou kan zijn. Hij wil je ongegeneerd bekijken, kussen en nog zo veel meer. En die momenten zorgen er bij jou voor dat je hart een klein sprongetje maakt. Heerlijk!

Je kunt met hem lachen

Wat je ook vaak hoort, is dat een man waarmee je kan lachen, best vaak op het wensenlijstje van de vrouw staat. En eerlijk; zo gek is dat niet. Grappige mannen schijnen namelijk ook beter in bed te zijn! En daarnaast is het ook gewoon super fijn als je heerlijk kan lachen met je vriend of óm je vriend. Die momenten wanneer hij onverwacht een opmerking maakt die je totaal niet hebt zien aankomen bijvoorbeeld.

Je kunt compleet jezelf zijn

Soms heb je dat geluk. Dat je vanaf het eerste moment het gevoel hebt dat je je niet anders hoeft voor te doen dan je bent. Niet dat kleine beetje extra lippenstift of toch dat nieuwe jurkje scoren omdat je graag bij hem wilt ‘shinen’. Nee, hij vindt je leuk, gewoon zoals je bent. En het goeie is, hij laat ook blijken dat hij jou waardeert. Wat een fijne vent heb je dan getroffen. Keep him!

Hij geeft jou complimentjes

Last, but not least. Wij vrouwen smachten soms naar een complimentje. Gewoon, zo’n klein, simpel positief praatje en zeker als deze uit de onverwachte hoek komt. Bonuspunten? Reken maar! Deze kleine cadeautjes waarderen we enorm. Ook daarom vinden we jullie heren zo ontzettend leuk! _________________________________ Lees hier alle blogs van Floor!
Reacties
Categorieën