Sparkling couples
Sparkling couples
1 min

Dit vinden mannen aantrekkelijk aan vrouwen!

1 min
Blond haar, blauwe ogen, een goede bilpartij en mooie borsten. Zijn dit de belangrijkste dingen voor een man? Nee, onderzoeken bewijzen hele andere dingen die mannen aantrekkelijk aan ons vinden. Hier komen ze!

Make-up

Mannen vinden het leuk als je je ogen laat spreken en dus is mascara echt wel in trek bij ze. Verder mag je het zo natuurlijk mogelijk houden, want een dikke laag pancake houden ze echt niet van.

Haar

Mannen vinden lang, gezond haar heel mooi. Een half knotje of lekker los wapperen in de wind, daar zijn de mannen wel van gecharmeerd.

Lachen

Een mooie glimlach staat met stip op 1 bij onze mannen. Zorg ervoor dat je jouw gebit goed verzorgd, want een stralende witte glimlach vinden ze super aantrekkelijk!

Positief

Een man vindt het aantrekkelijk als een vrouw positief in het leven staat en zelfs van een negatief moment, iets positiefs kan maken. Don't we all do?!

Sporty & Chic

Hij vindt het aantrekkelijk als je het ene moment in joggingbroek op de bank hangt en op een ander moment super chic voor de dag kan komen met een leuk jurkje en hakken. Het laat meerdere kanten van je zien en dat vindt een man leuk.

Interesses

Mannen vinden het fijn als je dezelfde interesses toont als hij en niet om alles zeurt wat hij wel leuk vindt en jij niet. Ze voelen zich meer tot je aangetrokken als je ook geïnteresseerd bent in zijn dingen.

Humor

Lachen wil hij zeker met je en dus is het zeker in je voordeel als je grappig bent! Of gewoon lekker kunt (mee)lachen om grapjes van hem of een ander. Probeer van veel dingen de humor in te zien en neem niet alles te serieus. _________________________________ Lees hier alle blogs van Chantal!

Foto: Shutterstock

Reacties
Categorieën