Sparkling couples
Sparkling couples
1 min

De relatie verbreken: 7 redenen voor hem om dit te doen

1 min
Mannen die een relatie verbreken doen dit vaak met een reden die je niet zo snel zou verwachten. Zij zullen hier niet snel over praten, maar je hier ineens mee overvallen op een onverwachts moment. Wij vertellen je welke redenen een man gebruikt om een relatie te beëindigen. En nee, vreemdgaan is voor hun niet één van die redenen.

Nog niet aan toe

Hij is er nog niet aan toe. Ja, waarom begint hij er dan aan? Precies, dat denken wij ook. Mannen komen er namelijk pas tijdens een relatie achter dat ze het eigenlijk helemaal nog niet willen. Ze missen na week 1 al hun vrijheid en willen eerst “genoten” hebben van het leven.

Onverzorgd

Je zou het niet zo snel denken, omdat mannen zelf best sloddervossen zijn, maar zij vinden het mega belangrijk dat de hygiëne van hun partner goed is. Maar ook als je niet meer je best doet om er af en toe leuk uit te zien en je lichaam en lichaamsgewicht laat verslonzen kan dat op den duur een reden kunnen zijn om af te haken.

Discussies

Volgens mannen voeren wij vrouwen teveel discussies en maken we overal een probleem van. Als dat te vaak gebeurt, kan dat behoorlijk in zijn irritatiezone gaan zitten. Als hij het gevoel heeft dat hij zich continue moet verdedigen, dan zou hij op een gegeven moment de benen kunnen nemen.

Libido

Voor mannen is het in veel gevallen lastig als jij een laag libido hebt. Vaak is de behoefte aan seks van de man groter dan die van de vrouw, maar als hij continu het gevoel heeft afgewezen te worden of seksueel geen bevrediging te kunnen vinden dan kan dit wel eens gaan knagen met mogelijk de gevolgen van dien.

Geen prioriteit

Jij zet hem niet op nummer 1 en dat vindt een man zeker niet leuk. Je zou dit misschien niet verwachten, maar mannen vinden aandacht het belangrijkste in een relatie. Als ze dit niet voldoende krijgen, kan het zeker een aanleiding zijn tot het verbreken van de relatie. Maar goed, we willen natuurlijk allemaal gezien worden en zeker door je eigen partner. Dus geef hem de aandacht die hij verdient, dat zal jullie relatie zeker ten goede komen! _________________________________ Lees hier alle blogs van Chantal!

Foto: Shutterstock

Reacties
Categorieën