Sparkling couples
Sparkling couples
1 min

Oh no! Dit zijn de maanden in het jaar om je relatie te verbreken

1 min
Eigenlijk absurd om te bedenken dat er populaire periodes in het jaar zijn om een relatie te beëindigen, maar het blijkt toch zo te zijn. Wij zetten deze maanden op een rij. Kijk snel of je in de gevarenzone zit.

Oktober/november

De zomervakantie is voorbij en de dagen worden weer korter. Kortom, mensen gaan serieus nadenken of zij nou echt wel bij elkaar passen. Hoe was de zomervakantie samen? En heb je eigenlijk wel zin om straks de feestdagen met elkaar te gaan vieren?

December

Ja, die feestdagen dus. Die komen eraan. Eigenlijk heb je er best zin in, maar niet om deze samen te vieren. En dus kun denken de twijfelaars er beter aan te doen om er nu een einde aan maken, dan kerstdiner bij je schoonouders vieren.

Nieuwjaarsdag/januari

Een nieuw jaar, en dus nieuwe kansen. Zo denken een heleboel mensen op het gebied van een liefdesrelatie ook en dus is nieuwjaarsdag de dag om de knoop eens definitief door te hakken en het jaar als vrijgezel te beginnen. Het is bij sommige mensen ook gewoon nieuwsgierigheid. Weer een jaar voorbij, weer geen spannende dingen meegemaakt. Dus hoe zou het zijn om het komende jaar als vrijgezel te beleven?

Valentijnsdag

Oh no, op de meest romantische dag van het jaar kom je er eigenlijk achter dat je er nog helemaal niet aan toe bent om zo serieus te zijn. En juist omdat je er vandaag zo bij stil staat, is het misschien gewoon het beste om op de dag van de liefde, je relatie te verbreken. Hoe sneu is dat voor de ander! _________________________________ Lees hier alle blogs van Chantal!

Foto: Pexels

Reacties
Categorieën