Happy singles
Happy singles
1 min

Verrek het is bijna Valentijnsdag; wat te doen als je single bent?!

1 min

De dag van de liefde, waar men elkaar overstelpt met cadeaus en lieve woorden komt al dichterbij. Het lijkt wel alsof iedereen in je omgeving al een partner heeft en jij als single wilt eigenlijk diep wegkruipen in bed. Maar is dat nu echt nodig?

Mooie momenten koesteren

Valentijnsdag kan je als vrijgezel ook prima gebruiken om jezelf eens een cadeautje te geven. Gewoon omdat je blij bent met hoe je op dit moment in het leven staat. Je hebt leuke vrienden, een baan waar je energie van krijgt en je woont ook nog eens op een fijne plek. Dat zijn dingen waar je af en toe toch best eens bij stil mag blijven staan. Tegenwoordig gaat alles zo snel voorbij. Die mooie momenten die mogen we koesteren.

Zondag verwendag!

Maak van 14 februari een leuke dag! Dit jaar valt de dag van de liefde op zondag en dat is alleen maar gunstig! Je hoeft waarschijnlijk niet te werken dus de hele dag kun je lekker doen waar je zelf zin in hebt. Boek met een vriendin gezellig een dagje Welness of ga naar die fijne feel-good movie! Trakteer jezelf op de lekkerste chocolade en voila, deze zondag kan voor jou niet meer stuk.

Elke winkelruit ademt liefde

Er zullen vast in de aanloop naar Valentijnsdag best wel eens confronterende momenten zijn. Neem nou die reclames op de televisie, waar je misschien wel helemaal gek van wordt. Of de etalages van winkels in de stad. Je kunt er niet omheen want elke winkelruit ademt liefde uit, maar je kunt ook denken: ‘die liefde die schenk ik vandaag even speciaal aan mezelf!’ Misschien een idee om dat geurtje dat al heel lang op je wishlist staat aan te schaffen?! We hebben de man toch immers niet nodig om getrakteerd te worden?

Sta stil bij die mensen die je liefde geven

En dan, als de schemer valt en de zondag bijna ten einde is, kijk je terug op een leuke dag. Eentje waarbij je stil hebt gestaan bij al dat moois dat je al bezit. Die mooie dingen hoeven niet altijd materialistisch te zijn. Juist die immateriële rijkdom is belangrijk, zoals de liefde die je ontvangt van je familie, vrienden en alle andere mensen die om je geven. Wanneer je dat beseft ben je een rijk persoon. Daar hoeft Valentijnsdag niet per se voor te bestaan.

 _________________________________

Lees hier alle blogs van Floor!

Foto: Shutterstock

Reacties
Categorieën