Happy singles
Happy singles
1 min

Vrijgezel? Verras jezelf !

1 min
Ben jij single en blij dat Valentijnsdag weer is geweest? Heb je tevergeefs gewacht op een kaartje of een WhatsApp van die date van je? Geen nood, met de volgende tips maak je met gemak een happy momentje. Alsof het elke dag Valentijn is, gewoon voor jezelf. Verrassing!

Ontbijtje voor jezelf

Op zondag na de zoveelste girls-night-out is de kater behoorlijk. Baal niet, maar verwen jezelf eens met een fijn ontbijtje. Lekker veel fruit, croissantjes en een goede kop koffie. Op de achtergrond een relaxt muziekje en daar is je eerste geluksmomentje. Heerlijk toch!

Liefde gaat door de maag

Eten, ja wie houdt daar nu niet van? Chocola, macarons, slagroomsoesjes of sushi. Kom maar door! En waarom zou je nu in de supermarkt steeds grijpen naar de zoveelste gezonde snack? Tuurlijk snoep met mate, want die vetjes mogen niet té erg worden. Maar toch, af en toe jezelf trakteren op een vette snack, hmmm!

Neem eens een warm bad

Je komt uit je werk, kookt snel wat en ploft daarna uitgeput op de bank. Herkenbaar? Kies nu eens voor wat anders. Laat bijvoorbeeld dat bad eens vollopen of neem een heerlijke warme douche. Maak je hoofd leeg en laat je huid weer stralen.

Stylish verantwoord

Kleding maakt de man, maar wij vrouwen kunnen er ook wat van. Geef daarom jezelf eens dat topje cadeau. Stiekem zat die al weken in je hoofd natuurlijk. Of dat mooie lingeriesetje die eigenlijk al tijden op je wishlist staat. Koop het gewoon en laat het inpakken, super leuk.

Creatief trés cool

Je zwijmelt al weg als je de verleidelijke reclames op tv voorbij ziet komen. Die reclames met te knappe mannen en droomscenario’s waar jij als single nu niks aan hebt. Nou, dan maak je er gewoon een vriendinnenweekend van! Maak die wens, die trip naar Parijs werkelijkheid en stort je creativiteit in een visionboard vol met Pinterest plaatjes. Aftellen tot de datum van vertrek was nog nooit zo leuk! En je vriendinnen helpen gezellig een handje mee. Uiteraard met een wijntje binnen handbereik. Jezelf elke dag verrassen alsof je je eigen Valentijn bent, was nog nooit zo leuk. Veel plezier! _________________________________ Lees hier alle blogs van Floor!

Foto: Shutterstock - Nas Cretives

Reacties
Categorieën