Sparkling couples
Sparkling couples
1 min

12 onverwachte dingen die je vriend leuk aan jou vindt

1 min

Vrouwen zijn vaak erg kritisch op zichzelf. Ben ik wel leuk genoeg, zie ik er wel goed uit, zijn andere vrouwen niet veel aantrekkelijker dan ik?! Twijfels twijfels. En dit, terwijl mannen je juist leuk vinden hoe je bent. Gewoon, met je nonchalante uiterlijk en hoe je onhandig en grappig uit de hoek kunt komen. Daarom vandaag: 12 onverwachte dingen die je vriend leuk aan je vindt!

 1. Nat of slordig haar
  Kom jij net uit de douche of slaperig uit bed waardoor je haar 1 grote warboel is? No worries, he likes it!
 2. Wanneer jij zijn vrienden aan het lachen maakt 
  Je vriend krijgt extra kriebels van je, wanneer hij ziet dat jij zijn vrienden aan het lachen maakt. Zijn vrienden zijn belangrijk voor hem en als hij merkt dat zij jou gezellig en grappig vinden, is hij extra trots.
 3. Eigen verzonnen woorden of uitspraken 
  Sommige vrouwen hebben er nog wel eens een handje van om zelf woorden te verzinnen of (per ongeluk) te strooien niet kloppende uitspraken zoals 'koeien uit de oude sloot halen' of 'pansloffels'. Schattig, aldus de man.
 4. Als jij in zijn kleding rondloopt 
  Mannen vinden het sexy als jij door het huis loopt in zijn hoodie of overhemd.
 5. Enthousiast verhaal vertellen 
  Heb je iets meegemaakt waar je erg enthousiast of opgewonden over bent? Verzuim dan niet om hem dit in geuren en kleuren te vertellen, jouw enthousiasme zal hem aansteken.
 6. Sproetjes 
  Veel vrouwen vinden het maar niks van zichzelf, maar mannen vinden sproetjes juist ontzettend leuk en lief!
 7. Als je hard meezingt of danst op muziek 
  Ongegeneerd meezingen op de muziek of lekker dansen in huis of in de auto met je handen, hij houdt ervan!
 8. Wanneer je hem een lief briefje achterlaat 
  Ook mannen vinden het heel leuk als je een lief briefje voor hem achterlaat... *note to self*
 9. Met je handen praten Druk gebaren met je handen als je hem iets vertelt of probeert uit te leggen, aantrekkelijk aldus de mannen".
 10. Als je net wakker bent Mannen houden van jouw onschuldige en slaperige hoofd en houding als je wanneer je net wakker bent.
 11. Als je hem om advies vraagt 
  Hij is helemaal in zijn element als hij advies mag geven over dingen die voor jou belangrijk zijn. Indirect laat je zien dat je zijn mening waardeert en dat hij voor jou kan zorgen. Niet alleen zijn ego wordt hiermee geboost, ook zijn verzorgende kant wordt hierdoor aangesproken.
 12. Je geur 
  Er gaat niets boven jouw geur. Natuurlijk ruikt jouw lekkere parfum of nieuwste shampoo verleidelijk, maar ook jouw eigen lichaamsgeur vindt hij erg aantrekkelijk. Ja, ook als je net gesport hebt.

Foto: Shutterstock

Reacties
Categorieën