Tussen de lakens
Tussen de lakens
1 min

7 onverwachte dingen die mannen opwinden

1 min
Natuurlijk zijn er een genoeg dingen te noemen, waardoor mannen opwinden een eitje is. Maar er zijn ook een aantal verleidingstrucs, waar wij vrouwen ons niet altijd bewust van zijn. Wij zochten er 7 voor je uit.

1. Spontaniteit

De meeste mannen vinden het erg aantrekkelijk als jij spontaan bent. Het laat een bepaalde jeugdigheid en energie zien, die mannen aanzet tot opwinding.

2. De kleur rood

Uit onderzoek is gebleken dat je met de kleur rood mannen het best kunt verleiden. Waarschijnlijk is het een oerinstinct en heeft het te maken met de kleur van ons bloed, een teken van vruchtbaarheid. Dus als je een date hebt of een avondje uit met je lover, dan kun je het beste een rood jurkje of rode top uit de kast halen.

3. Daag hem uit

Misschien minder verrassend, maar je kunt een man helemaal om je vinger winden door continu een beetje van jezelf bloot te geven, maar nog niet alles. En dat bedoelen we in de letterlijke zin van het woord. Je kunt hem bijvoorbeeld even in je slipje laten kijken of een gedeelte van je tepel laten zien. Hij zal gek van spanning worden en zo kun je hem plagen en uitdagen zoveel je wilt.

4. Matchende lingerie

Mannen worden opgewonden als je een mooi passend lingerie setje aantrekt. Waarschijnlijk windt de gedachte dat je iets bijzonders en sexy hebt aangetrokken dat niemand anders dan hij kan zien, hem nog het meest op. Hij voelt zich hierdoor extra speciaal. En oké, het ziet er natuurlijk ook echt mooi uit!

5. Kwetsbaarheid

Over het algemeen vallen mannen op lieve, zorgzame vrouwen. Dat komt vaak beter tot uiting als je je kwetsbaar durft op te stellen, in plaats van dat je altijd je stoere en harde kant laat zien.

6. Jouw seksspeeltjes

Veel vrouwen voelen zich ongemakkelijk om seksspeeltjes te tonen of te gebruiken als hun partner erbij is. En dat, terwijl mannen het juist opwindend vinden als jij gebruik maakt van je toys. Mannen zijn visueel ingesteld, dus zo'n setting vinden de meeste mannen juist heel uitdagend. Probeer het eens om te kijken of het voor jullie werkt.

7. Volle heupen en billen

Hoewel wij dames er vaak veel moeite voor doen om een super strak lichaam te krijgen (of deze in ieder geval ambiëren), vinden mannen een kilootje extra helemaal niet erg. Lekkere volle heupen en billen kunnen hem namelijk behoorlijk opwinden. Veel mannen zeggen daar de voorkeur aan te geven, in plaats van aan een 'harde plank'. Dus wees niet te streng voor jezelf, het belangrijkste is dat je lekker in je vel zit!

Foto: Shutterstock

Reacties
Categorieën