Tussen de lakens
Tussen de lakens
2 min

"Mijn favoriete sekswinkel"

2 min

Sekswinkels zijn een deel van het straatbeeld. Ze zijn opvallend, vaak met een roze, rode of witte kleur . Daarnaast hebben ze grote reclameborden aan de etalage waarvan je denkt: ‘nee hoor, echt niet’.

De drempel om naar binnen te gaan ligt hoog

Bij mijn allereerste kennismaking met een sekswinkel kwam ik vooral het typische Pabo gevoel tegen. Als je pech had, trof je ook nog een iets-wat-te-vriendelijke man die achter de kassa stond. De drempel om in zo’n winkel naar binnen te gaan ligt hoog. Tenslotte zie je daar vooral mannen binnenwandelen en af en toe wel eens een koppeltje met rode wangen.

Trend: vrouwvriendelijke sekswinkels

Die trend is wat veranderd, tegenwoordig zijn er heel wat winkels die een ‘vrouwvriendelijk’ omgeving creeëren en laten zien dat een sekswinkel best elegant kan zijn. Niet alleen vind je er de typische seksspeeltjes, maar er is nu ook een heel arrangement aan kledij, olieën en speciale setjes om je verbeelding een beetje te tarten.

Dit is mijn favoriete shop

Eén van mijn lievelingswinkels om naartoe te gaan (in België) is de in Brussel gelegen Lady Paname. Als je een bezoekje brengt aan hun website krijg je ook meteen hun slogan: magasin de charme et lingerie érotique (charmante winkel en erotische lingerie). En dat is ook precies wat het is. Als je dan wat verder klikt krijg je een beschrijving van hun winkel en als je een stukje zou vertalen naar het Nederlands, krijg je iets in deze aard:

Van de bedwelmende geuren tot de betoverenste crèmes. Van de wildste accessoires tot de zinnenprikkelende speeltjes en van de heerlijkste oliën tot dat ene uitdagende object dat uw verbeelding op hol laat slaan. Alles om met uw partner te delen, te lachen, samen te ontspannen en te genieten van het wonder van het leven en de zaligheid van de liefheid.

Dat zeggen ze natuurlijk heel mooi en dat beschrijft ook meteen wat de winkel eigenlijk is. Een beetje een erotische en ‘magische’ plek waar je heel wat speciale voorwerpen vindt.

Van lingerie tot ondeugende speeltjes in boetiek-stijl

Als je de winkel binnengaat krijg je eerst het iets wat soberder aanbod bestaande uit lingerie, glijmiddeltjes, olieën en hier en daar al wat meer kink-gerichte objecten. Een beetje dieper in de winkel vind je de ondeugende speeltjes, alles netjes opgehangen in een ware boetiek-stijl. Van zweepjes tot dildo’s. Alles kan je daar eens rustig bekijken en als je vragen hebt dan staat de vriendelijke en professionele winkeldame je altijd goed te woord.

Mijn aankopen

Helemaal achteraan in de winkel is een plekje voorzien waar de gordijnen dichtgetrokken kunnen worden en waar je dus je gekozen lingerie eens kan passen. Mijn vriend en ik zijn tot nu toe twee keer bij Lady Paname geweest. De eerste keer hebben we een prachtige, hoog kwalitatieve staart met plugje gekocht. Bij ons tweede bezoek, samen met onze n°3, kochten we een zeer stevige voorbinddildo, voor één van zijn meer gedurfde seksfantasietjes.

Op naar nog meer spanning in de slaapkamer. Wat is jullie favoriete plek om toys te kopen? Laat het weten in een reactie hieronder!

Lees hier het verhaal van een student psychologie, die in een erotische winkel op de Wallen werkt.

Reacties
Categorieën