Tussen de lakens
Tussen de lakens
1 min

Izzy: Binnen mijn relatie heb ik ook graag seks met anderen

1 min
Om maar even met de deur in huis te vallen; ik geniet van seks met anderen. Het lijkt me op den duur namelijk saai worden om steeds met dezelfde persoon seks te hebben. En zonde, ook. Er is zoveel moois om me heen. Kijken kan altijd natuurlijk, maar hoe leuk is het om af en toe eens op jacht te gaan? Even kijken hoe je in de markt ligt. Ongegeneerd flirten met iemand, de spanning van een eerste kus en wie weet zelfs meer. Nieuwe lichamen leren kennen, nieuwe ervaringen opdoen, ik hou er van!

Vreemdgaan keur ik niet goed

Naast een liefhebster van seks, ben ik ook erg eerlijk en ik doe dit dan ook niet stiekem. In mijn directe omgeving ken ik overigens wel een aantal mensen die dit doen. Hoewel ik de drang begrijp, keur ik vreemdgaan niet goed. Afspraken binnen een relatie zijn wat mij betreft behoorlijk heilig. Mijn man en ik bijvoorbeeld, één van onze afspraken is dus dat wij mogen seksen met anderen. Een andere afspraak is dat wij dit wel altijd samen doen. Wij zullen nooit onafhankelijk van elkaar daten. Af en toe bezoeken wij parenclubs, erotische feesten of feestjes bij mensen thuis. En soms komen we daar hele leuke mensen tegen waarmee we samen nieuwe seksuele ervaringen opdoen. Met de meesten is het eenmalig. Soms wisselen we gegevens uit en krijgt de fijne avond later nog eens een vervolg.

Communicatie is het sleutelwoord

Mijn man en ik doen dit nu al ruim twaalf jaar. We vinden het prachtig om samen op jacht te gaan en we kunnen er oprecht van genieten als we elkaar met een ander seks zien hebben. Voor ons is deze erotische lifestyle een hele positieve toevoeging aan onze relatie. Gaat dat dan helemaal vanzelf allemaal? Oh, nee hoor. Al eerder noemde ik het maken van goede afspraken binnen je relatie (en je daar dan ook aan houden). En minstens net zo belangrijk: communiceren. Mijn man en ik praten er heel veel over samen. We delen onze verwachtingen en fantasieën. We weten waar onze grenzen liggen en het respecteren hiervan is een vanzelfsprekendheid. Want seks, of dat nou met je partner is of met anderen, is vooral bedoeld als iets heel leuks en heel fijns. En dat willen we graag zo houden! Wat denk je, zou jij jouw partner soms willen delen met een ander? Waarom wel, of waarom niet? Ik ben benieuwd! Izzy Izzy houdt van het leven en is erg openminded. De ervaringen die zij, samen met haar man, door de jaren heen heeft opgedaan, hebben haar inspiratie gegeven voor haar boek Hoogspanning (2019). Ze wil hiermee laten zien dat de openminded erotische lifestyle juist ook heel positief kan werken binnen een relatie.
Reacties
Categorieën