Sparkling couples
Sparkling couples
1 min

Vreemdgaan met toestemming van jouw partner

1 min
Nu ben ik single, dus ik heb sowieso een all-in, alles mag, ongelimiteerde, ga-je-gang pasje. Maar vroeger, toen ik nog wel onder de plak zat, had ik altijd een “vreemdgaan mag” lijstje. Je kent ze vast wel. Een lijstje met 5 bekende personen waarbij jouw partner toestemming zou geven om eens flink de bloemetjes buiten te zetten. Een lijstje waarvan onmogelijk zou kunnen worden verwacht dat jij diegene uit jouw bed zou schoppen.

De lijst

De inhoud van het lijstje wisselde bij mij nog al eens. Zo moest en zou Johnny Depp op mijn lijstje komen na het zien van Pirates of the Carabean en mocht Channing Tatum niet ontbreken na het zien van Magic Mike. Allemaal mensen waar ik kwijlend naar kon kijken en heerlijk over kon fantaseren. Ondertussen had mijn partner van destijds ook een eigen lijstje. Maar over Doutzen Kroes en Megan Fox heb ik me nooit zoveel zorgen gemaakt. Niet dat ik zelf ooit een van de mannen op mijn lijstje überhaupt tegen zou komen, laat staan in adamskostuum zou mogen aanschouwen, maar toch. Het gaat om het idee.

Maar het kan ook anders

Zo zag ik pas een stel of eigenlijk een trio, die met zijn drieën in een poly amoureuze relatie zaten. Een vrouw met twee mannen die samen onder 1 dak woonde en alles samen deelde. Een soort legaal vreemdgaan dus, voor de ogen van je partner. Al vraag ik me af of het vreemdgaan is als je met zijn drieën alles doet. Zelf moet ik er niet aan denken, want eerlijk, ik kan 1 partner al niet aan, laat staan twee. Daar hebben zij echter helemaal geen last van. Ze zijn gelukkig en het werkt. Het werkt zelfs zo goed dat ze een uitbreiding van de familie evenmin uitsluiten. Dus mocht je interesse hebben? Dan is dit je kans om een one big happy family te spelen. Eentje waarbij je elke dag genoeg keus hebt, overladen wordt met aandacht en altijd aan je trekken komen. Het enige is dat je het niet erg moet vinden om te delen. Maar goed, dat leren we als kind toch allemaal? Samen spelen, samen delen. Al sla ik deze persoonlijk wel even over als je het niet erg vindt. Ik hou het wel gezellig op me, myself and I. _________________________________ Lees hier alle blogs van Helga!

Foto: Shutterstock

Reacties
Categorieën