2 min

Helga: Wie staat er in jouw versie van “Ontmaskerd”?

2 min
Ik heb er serieus over nagedacht om een soort foute mannen databank op te zetten. Een plek om ongegeneerd je gal te spuwen, je ex te kakken te zetten en uiteraard om andere vrouwen te waarschuwen voor bepaalde soort galbakken. Een soort facebook maar dan alleen toegankelijk voor vrouwen. Of beter nog, een eigen versie van: Opsporing verzocht alleen dan onder de naam: Ontmaskering verzocht of Opsporing verzacht ofzo. Wie bedenkt een leuke naam?

De 'ik-ga-sigaretten-halen-en-kom-nooit-meer-terug-lummels'

Ik sta overigens open voor suggesties met andere namen hoor, zo creatief ben ik namelijk niet. Ik vraag me alleen wel af hoe ik zou kunnen achterhalen of de ex in kwestie ook echt een “hond” is of dat het gewoon om een gebroken vrouwenhart gaat? En wie komt in aanmerking? De vreemdgangers, de bedriegers, de ik-ga-sigaretten-halen-en-kom-nooit-meer-terug-lummels, de narcisten en de schreeuwers? En hoe zet je het neer? Komt er dan, net als in opsporing verzocht een foto met een zwart balkje voor de ogen om de privacy niet te schenden? Of blijft het bij een omschrijving?

Ik dacht aan zoiets

Wij vragen uw aandacht voor het volgende: Dit is een algehele waarschuwing voor alle vrouwen in de leeftijd van 20 tot 40 jaar. Er is een uiterst gevaarlijke man actief op internet. Voor zover wij hebben kunnen achterhalen heeft hij voor het eerst toegeslagen in de nacht van 28 op 29 juli. Hierbij maakt hij gebruik van de naam Geert G, maar ander aliassen zijn niet uitgesloten. Deze man gaat uiterst geraffineerd te werk en schuwt het niet om leugens en bedrog toe te passen. Hij misbruikt zijn charme en vlotte babbel om zijn vermoedelijke slachtoffers in te pakken. De volgende vergrijpen zijn hem ten laste gelegd: vreemdgaan gedurende een langere periode, liegen, bedriegen en oneigenlijk gebruik van charmes.

Omschrijving (bij gebrek aan zwart balkje op de foto)

Na het spreken van getuigen hebben wij een passende omschrijving op kunnen stellen: Geert G. is tussen de 33 en 35 jaar oud en heeft last van een terugtrekkende haargrens. Dit verbloemd hij door met een kaal hoofd rond te lopen. Veder heeft hij, ondanks de vele uren sportschool, een normaal postuur. Deze probeert hij nog wat op te fleuren met een aantal permanente plakplaatjes. De dader is op verschillende foto’s gespot in een groen legeruniform waarmee hij de vrouwen probeert te overtuigen van zijn charme. Mocht hij niet direct beet hebben dan gooit hij twee honden in de strijd. Je hebt immers een hond nodig om de roedel te leiden, toch? Wij hebben tot op heden twee slachtoffers weten te vinden, maar wellicht zijn er nog meer? Herken jij bovenstaande, dan vragen we jou contact op te nemen met ons ontmaskering verzocht team.

Wie heeft nog meer voorbeelden?

Uiteraard is bovenstaande deels uit mijn duim gezogen om de privacy van bepaalde mensen te beschermen. Je begrijpt zelf ook wel dat G. niet zijn echte achternaam is en dat een legeruniform niet alleen groen is. Het gaat nu eventjes om het idee. En dan is dit nog maar 1 beschrijving. Ik zou er met het grootste gemak nog wel 10 kunnen schrijven. Maar ja, hoe weten jullie dan of het alleen voor deze blog is of dat ik gewoon een ex ben die nog even haar gal wil spuwen? _________________________________ Lees hier alle blogs van Helga!
Reacties
Categorieën