2 min

Wie is jouw favoriete hunk?

2 min
Er zijn een aantal mannen die in mijn optiek bijna antiek zijn, maar toch zou ik ze niet uit mijn bed schoppen als ze naast me liggen. Maar ook de jongere generaties kent aardig wat pareltjes. Al moet ik wel eerlijk bekennen dat het voor mij wel 30+ moet zijn. Helaas kan ik ze niet mixen en matchen want anders had ik mijn ideale man (in ieder geval de looks ervan) zo in elkaar geknutseld. Hierbij mijn top 5. Wie is jouw favoriet?

1. George Clooney

Zijn zwarte haren zijn inmiddels ingeruild voor grijze manen, maar verder is hij nog net zo tijdloos als twintig jaar terug. Op 6 mei blaast hij al weer 56 kaarsjes uit, wat zou betekenen dat hij mijn vader had kunnen zijn, maar dat zou mij er niet van weerhouden hoor. Op een oude fiets moet je het leren, zeggen ze toch?

2. Johnny Depp

Of eigenlijk Captain Jack Sparrow. Deze man laat eveneens mijn hartje sneller kloppen. Mega fout, niet eens heel knap, maar oh zo jammie. Een beetje vreemd, maar wel lekker zou je kunnen zeggen! Hij begon zijn carrière toen ik nog in de luiers zat want ook hij mag dit jaar 54 kaarsjes uitblazen. Dit plaats hem in dezelfde categorie als onze George, maar ook hierbij, ik ga wel fietsen hoor!

3. Channing Tatum

Tja, wat kan ik nog meer zeggen over deze 37 jarige Magic Mike. Hij heeft het lichaam dat zo uit photoshop is gerold, is knap EN kan ook nog eens heeeeel soepel bewegen. Het is jammer dat hij al eventjes getrouwd is want anders zou ik het wel weten. Mocht hij ooit gaan scheiden dan droog ik met liefde zijn tranen hoor!

4. Michiel Huisman

Daar is hij dan! DE man van Nederlandse bodem die menig vrouwen hart sneller kan laten kloppen, inclusief die van mij. Stoer, sexy en een tikkeltje ruig: om op te vreten. Dit is nu een typisch voorbeeld dat mensen mooier kunnen worden met de jaren. Kon ik hem in Costa en Volle Maan niet echt waarderen, kan ik dat nu, met zijn 35 jaar, dubbel en dwars. Al heb ik de serie Game of Thrones nog nooit gezien (sorry, niet mijn ding), ik kan wel zwijmelen bij de screenshots van onze Michiel die zich in vol ornaat (of halfnaakt, is mij om het even) een weg door de wildernis baant.

5. Jesse Williams

Alias Dr. Jackson Avery uit Grey’s Anatomy. Voor de meeste een onbekende, maar wat een man is dat! 35 lentes jong en (als ik Wikipedia mag geloven) sinds april dit jaar weer vrijgezel (ik mag niet juichen, maar doe het stiekem toch). Hij heeft ogen waar je in kunt verdrinken. Als hij naast mij in bed zou liggen zou ik dus alleen maar staren. Tenminste, ik zou me eerst flink in het zweet werken en daarna staren. En nog meer staren en nog meer staren en tja, dan gaat de wekker en moet ik helaas weer aan het werk.

En de rest....

Uiteraard hebben we ook nog Orlando Bloom en Ryan Gosling die hoog scoren op mijn hete mannen lijst, maar die hebben toch net niet de top vijf gehaald. Wellicht als een van de twee antieke heren het loodje legt dat deze een plaatsje opschuiven, wie zal het zeggen. Tot die tijd zitten ze wat mij betreft nog even op de reserve bank! _________________________________ Lees hier alle blogs van Helga!
Reacties
Categorieën