2 min

Helga: Op elk potje past een dekseltje

2 min
Op elk potje past een dekseltje! Althans dat is wat mensen zeggen die al jaren hopeloos samen zijn met de liefde van hun leven. Inmiddels zijn, voor mijn gevoel, alle dekseltjes op en zal ik genoegen moeten nemen met wat afdekfolie. Of erger nog van die vieze, plakkende krimpfolie.

'Alle mannen die ik tegenkom mankeren wel iets'

Werkelijk waar, alle mannen die ik tegenkom mankeren wel iets. En dan heb ik het niet over een klein rugzakje, maar gewoon een volledige hutkoffer. Sommige hebben zelfs een fucking verhuiswagen nodig om alle ellende mee te zeulen. En dan vinden ze het gek dat ik geen interesse heb? Het klinkt misschien hard, maar de enige koffer die ik wens mee te nemen is gevuld met mijn kleren en heeft een tropische eindbestemming.

Straks kom ik bij Jinek

Hoe leuk je ook bent, hoe gezellig we het ook hebben, ik heb mijn leven prima op de rit en wil dit graag zo houden! Wat moet ik met een zwaar gefrustreerde ex/ stalker, die dagenlang bij mij voor de deur gaat zitten? Of een gestoorde schoonmoeder die denkt dat het oké om mij te vertellen hoe ik voor haar “kleine” knulletje moet zorgen. Sorry schone mams, maar ik heb zelf al een kleuter en weet dus dondersgoed hoe ik iemand op de trap moet zetten! Of erger nog, je treft iemand met een aparte voorkeur die dat ook nog eens wil filmen en het op het wijde web zet! Dan kom ik straks ook bij Jinek in de show omdat ik met een of ander schaamteloos filmpje mezelf aardig voor lul zet. Nee, dank je.

Tijdens de seks zit mijn mascara ergens op mijn knieën

Ik heb me overigens wel heel erg verbaasd bij het filmpje. En nee, dan bedoel ik niet alleen over het feit dat er mensen zijn die ook daadwerkelijk de zeik van een ander waar dan ook willen hebben. Maar ik heb me verbaasd over het feit hoe zij eruit ziet tijdens te seks. Ik heb (slim genoeg) mezelf nooit gefilmd tijdens de seks, maar ik weet vrijwel zeker dat ik er niet zo uitzie! Mijn mascara zit ergens op mijn knieën, mijn lippenstift zit op mijn wang en mij haren zitten dan niet zo netjes en gestyled. Zo mooi zit mijn haar überhaupt nooit, zelfs niet als ik net een uur met stijl- en krultang in de weer ben geweest. Ik vond het dus best knap hoe ze er nog zo mooi bijzat in the heat of the moment.

Not done

Ook moet ik eerlijk toegeven dat ik best medelijden met haar heb. Die man die dit gedaan heeft is duidelijk iemand die dus iets mankeert. Zo iemand die waarschijnlijk een hele vloot verhuiswagens nodig heeft om zijn rotzooi achter zich aan te slepen. En ja, zij is een volwassen vrouw en ook al houdt ze er aparte gewoontes op na, ze doet er niemand kwaad mee. Mits er geen filmpjes meer naar buiten treden dan, mijn maag werd er namelijk behoorlijk onplasselijk van. Zij mag zelf bepalen wat ze in haar huis doet en met wie. En dat er dan een of andere gek zo’n filmpje gaat lekken, dat is gewoon NOT done. Daar zou ik zelf ook behoorlijk pissig van worden! _________________________________ Lees hier alle blogs van Helga!

Foto: Shutterstock

Reacties
Categorieën