2 min

Helga: Mijn hoogtepunt deze zomer was dus Linda's Zomerweek

2 min
HET hoogtepunt van mijn zomer? Ik ben vrijgezel en heb al in geen tijden mannelijk vlees aangeraakt, dus mijn hoogtepunt is zonder twijfel, met stip op 1: Linda’s zomerweek. Al moet ik ook eerlijk bekennen dat het dit jaar wel een klein beetje tegenviel. Misschien is dat omdat “het kale gebeuren” van Tjitske vorig jaar moeilijk te toppen is. Wie herinnert zich niet al die jeukende kruizen terwijl Ali B snel zijn mond volpropt om vooral maar niet te hoeven reageren? Toch heb ik ook dit jaar weer genoten.

Patricia Paay

Ik zat al helemaal klaar met een glas wijn (je kent ze wel, de goedkope maar oh zo lekkere chateau Migraine) en een bak popcorn. Want ondanks dat het al weer ruim een half jaar geleden is, keek ik toch reikhalzend uit naar mevrouw Paay. Wat een heerlijk mens is dat! Ga er maar aanstaan zeg. Word je landelijk in de zeik genomen, zit je toch nog met opgeheven hoofd bij Linda op de bank. Ondanks dat het geen nieuws meer was en er al van alles over gezegd is, weet je gewoon dat het daar WEER op uit zou komen. Heerlijke tv! Linda dan he, want ik heb nooit de moed verzameld om het andere te bekijken. Patricia hield zich staande, incasseerde de grappen en ze bleef lachen. Respect Patricia! Respect! Ik mag alleen maar hopen dat ik later, net als jij, een echte toy-boy aan de haak kan slaan. Al sla ik het beruchte filmpje van jou zelf wel even over als je het niet erg vindt?!

Saskia Noort

Toen kwam Saskia Noort. Je kent haar wel, de schrijfster van een aantal pageturners, waaronder; De eetclub. Wat heb ik genoten. “Wanneer mis je nu een man in je leven?” vroeg Linda nog heel zoetjes. Haar antwoord belande bij mij direct in mijn hall of fame: “Wanneer er een Ikea kast in elkaar gezet moet worden”. Dat is inderdaad zo’n moment waarop je wou dat er een man in je leven was. Bij voorkeur ook nog eentje die bij de start van dat project EERST de instructies leest en deze dan vervolgens ook nog eens volgt. Eentje die jouw hulp niet nodig heeft en die het voor elkaar krijgt om alle onderdelen goed en netjes in elkaar te zetten. Want eerlijk, hoeveel ruzies en scheidingen zijn wel niet veroorzaakt door IKEA?

Elise Schaap

Ook Elise Schaap was verfrissend. Ik kende het hele mens niet maar wat is zij leuk! Zij kreeg een aanzoek om samen te wonen doordat haar vriend huiswijn bestelde. Een fles met daarop de foto van een huis en een sleutel erbij. Hoe corny wil je het krijgen? Haar reactie was iets minder lief want zij besloot om te kijken of het gras ergens anders toch niet groener was. Sta je dan. Met je huiswijn. Al is het uiteindelijk wel goed gekomen. En dat terwijl dit hele sprookje begon met de “briljante” openingszin: “Gebruik jij deo?”. Hierop hoopte hij het ijs te breken EN dat hij onder haar oksel kon ruiken zodat ze een soort van intimiteit zouden hebben. Dat die relatie nu al twaalf jaar duurt verbaasd mij nog steeds! Als iemand mij dat zou vragen zou ik denk ik het gesticht of de politie bellen! Maar goed, zij is gelukkig en ik heb me kostelijk vermaakt die avond. De zomer is weer ten einde en Linda’s zomerweek is ook weer voorbij. Nu dus maar snel op zoek naar een nieuw hoogtepunt. Zou leuk zijn als daar ook nog een leuke man aan vast zit, maar he, anders heb ik altijd nog uitzending gemist!

Bron: YouTube

Reacties
Categorieën