2 min

Helga: Hoe, wie, wat, waar, waarom?!

2 min
Ik meen het. Wie heeft er verstand van mannen? En wie kan mij een handboek sturen over hoe ermee om moet gaan. Want eerlijk, ik heb ze nooit begrepen, zal ze nooit begrijpen en daarbij weet ik niet of ik dat nog wel wil. Te vaak kom ik situaties tegen waarbij ik me oprecht afvraag hoe, wie, wat, waar of waarom?!

Verjaardag dochter

Zo vierde een vriendin van mij de verjaardag van haar dochter en man-lief moest werken. Hoe dan? Ik had dat dus echt niet geaccepteerd (heel eerlijk). Voor mij was dat direct een reden geweest om de scheiding aan te vragen. Maar ja, er is dan ook een reden dan ik nog vrijgezel ben en zij al jaren gelukkig getrouwd.

Oopsie

Ik ken er ook één waarvan de man het blijkbaar een goed idee vond om zichzelf op Tinder te verkopen als een halve god. Dit terwijl hij in werkelijkheid meer lijkt op een combinatie van Gargamel en Olie B Bommel, maar dat terzijde. Jammer genoeg voor hem zat een vriendin van zijn vrouw zelf ook even op Tinder, waardoor hij letterlijk op beeld gezet werd. Handig joh, die screenshots! Maar serieus, wie denk je wel niet dat je bent?

Of dit dan..

Of de vriendin die na 1,5 jaar daten nog steeds de kinderen van haar partner nog niet ontmoet heeft. Dit omdat er één of andere vage afspraak met zijn ex is gemaakt over het ontmoeten van nieuwe partners. Dat je dat niet na 1,5 week doet oké, maar 1,5 jaar? Serieus? En die ex mag het wel? Wat dacht je toen je die afspraak maakte? Of erger nog, wat denk je nu, gezien het feit dat jij je nog steeds aan die afspraak houdt?

Whut?!

Dan ken ik ook nog een verhaal van een man die tijdens de daad de naam van zijn moeder riep om het hoogtepunt uit te stellen. Of dat ook gelukt is heb ik niet eens meer gevraagd. Hier wilde ik eigenlijk zetten: Waar zat jij met je gedachten? Maar ik geloof niet dat ik dat wil weten. Zeker niet gezien het feit dat ik die moeder in kwestie ken EN ook nog eens in plaatjes denk. IEHLLLLL.

Waarom dan?

Of dat ik onlangs tot drie keer toe op date ben gegaan met een knul, we een leuke tijd hebben gehad en dan opeens(?) niets meer verneem. Van elke dag appen, leuke dates (volgens mij van beide kanten), naar complete radio stilte. Gewoon helemaal niks meer. Ik blijf me dus verbazen over het andere geslacht en hoe ouder ik word, hoe minder ik ervan begrijp.

Vroeger

Vroeger vroeg je gewoon verkering en maakte je het met een briefje weer uit (of andersom). Dat begreep ik. Daarna had je verkering als je gezoend had en was het uit als je met een ander stond te zoenen (of je maakte het gewoon uit). Ook dat kon ik begrijpen. Maar als je dan ouder word (of zoals ik licht-belegen), dan komt dus de fase dat je op tachtig dates kunt gaan, je panda-punten voor tijger-punten in kunt leveren en nog steeds niet weet of je nu verkering hebt of dat je net via een semi-vaag appje aan de kant geschoven bent en daarbij dus weer terug valt op het hoe, wie, wat, waar of waarom! _________________________________ Lees hier alle blogs van Helga!

Foto: Shutterstock

Reacties
Categorieën