2 min

Helga: Heel wat rampzalige dates gehad

2 min
Voor degene die mijn vorige blog (nog) niet gelezen hebben; Hoi, ik-ben-Helga. Een vrouw met kind en manloos huishouden die sinds kort de eer heeft om jullie deelgenoot te laten zijn van mijn liefdesleven.

Rampzalige dates

In mijn zoektocht naar "de ware" heb ik al heel wat kikkers gekust en best wat rare sprongen gemaakt. Mijn liefdesgeschiedenis is dan ook alles behalve standaard en mijn date-ervaringen zijn eigenlijk gewoon rampzalig te noemen. Het aantal blind dates, waarbij ik meer dan eens mezelf heb afgevraagd hoe ik zo snel en pijnloos mogelijk het toneel kon verlaten, zijn dan ook niet meer op twee handen te tellen.

De Bachelor

Zo belande ik een paar jaar geleden op Curaçao waar ik, met tien camera's op mijn giechel, "de Bachelor" heb mogen ontmoeten. Verkleed als groot Sorbo doekje (met dank aan een stylist die gek was op geel) en op killer-heels, heb ik minstens tien keer mijn enkels verzwikt om de concurrentie aan te gaan met 24 andere dames.En dat allemaal voor een kikker die nooit mijn prins zou worden! Dat was met recht de langste en tegelijkertijd kortste date ooit, met een gesprek van drie minuten en opnames van meer dan tien uur. Gelukkig hebben we de foto's nog zal ik maar zeggen. Maar ik ben bijvoorbeeld ook naar Mexico geëmigreerd met een Italiaan die ik in Griekenland heb leren kennen. Veel gekker als dat zal het toch niet worden.

Voor mijn eerste date ga ik mijn benen niet meer scheren

Tegenwoordig zoek ik het allemaal iets dichter bij huis en heb ik geleerd van mijn fouten. Ten eerste scheer ik geen benen meer voor een eerste date. Ik heb er simpelweg de tijd niet voor en op die manier weet ik tenminste zeker dat we niet naar de “tweede honk” zullen gaan. Tenzij hij van vlechten houdt natuurlijk, dan wil ik best een keer een uitzondering maken.

Geen push up bh of plamuur op m'n gezicht

Ook hijs ik mezelf niet meer in een of ander martelwerktuig wat men een mega-push-Up bh noemt. Wat is het nut? Oké, mijn niet bestaande voorgevel hangt er dan goed bij, of beter gezegd, staat er dan goed bij, maar als we ooit bij die tweede honk komen is die arme knakker gelijk een illusie armer. Mijn date kan maar beter gelijk meekrijgen dat ik gewoon niet in de rij stond bij het uitdelen en ik kan op die manier gewoon blijven ademen, wel zo fijn. En gelukkig ben ik ook geen puisterige puber meer, dus de laag plamuur laat ik eveneens staan. Zo loop ik tenminste niet het risico om, net als de heer Trump, eruit te zien als een Oempa Loempa.

Ook niet uit eten. Nope.

Uit eten op een eerste date doe ik eveneens niet meer. Er is niets ergers dan bij het eerste drankje al weten dat het hem niet gaat worden maar verplicht nog drie gangen te moeten blijven om uiteindelijk ook nog de helft van een te dure rekening te moeten betalen. En ook sportieve dates zijn niet aan mij besteed. Naast het feit dat ik de conditie van een stacaravan heb, vind ik zweet en rood aangelopen gezichten totaal niet sexy. Tja, eigenlijk komt het er dus gewoon op neer dat mijn ideale date nu, thuis, op de bank, met een kop koffie en een goed boek is. Hoef ik tenminste ook de smoes dat de oppas ziek is geworden niet te gebruiken! _________________________________ Lees hier alle blogs van Helga!

Foto: Shutterstock

Reacties
Categorieën