Happy singles
Happy singles
1 min

De derde date; hoe nu verder?!

1 min
Wat is dat toch met de derde date? Het is net alsof er een vloek op rust. De eerste date is lang leve de lol en de tweede vaak ook. Vooral geen verwachtingen, maar het gewoon samen gezellig hebben. Maar dan staat date drie voor de deur…

Maak plezier

Je voelt je heerlijk en de kriebels in je buik worden steeds heftiger. Je vriendinnen kennen zijn naam nu ook. Want hoe kan het ook anders? Het is jouw stopwoordje de laatste tijd. Duidelijk, jij krijgt hem niet meer uit je hoofd. En die derde date laat niet lang meer op zich wachten. Maar dan ineens krijg je een soort onrust over je. De eerste twee dates waren nog lekker vrijblijvend, maar nu voel je dat je meer wilt. Je wilt eigenlijk weten wat hij voor jou voelt en of het misschien wel iets meer serieus kan worden. Weg onbevangenheid. Hoe ga je dit eigenlijk met hem communiceren? En is het überhaupt wel verstandig om hem hiermee te confronteren, hoor je jezelf afvragen. Misschien is het toch beter om er helemaal niet over te beginnen, want waarom zou je er direct een stempel op willen drukken? Als je voel dat het goed zit en jullie dates zijn super leuk, dan is dat eigenlijk al genoeg bevestiging, toch?!

Geen verwachtingen

Oef! Geen verwachtingen hebben. Hoe dan!? Simpel, houd jullie dates luchtig en geniet van het moment dat jullie samen zijn. Voer geen moeilijke gesprekken over toekomst, huisje boompje beestje. Ga lekker op stap en leer elkaar kennen. Je wilt toch eerst weten of je met hem kunt lachen en je qua intellect een beetje op een lijn ligt? En natuurlijk gaat het flirten ondertussen gewoon verder.

Vertrouw op je gevoel

Wanneer je de afgelopen dates een leuke tijd hebt gehad en je geniet van hem dan is dat heerlijk en heel fijn. Dat is eigenlijk al een super goed teken, waardoor je een mondelingse bevestiging eigenlijk helemaal niet nodig hebt. Leef het moment. Mocht je toch twijfelen, schreeuw het niet direct van de daken, maar geef hem nog een paar dates de tijd. Tijd waarin hij kan laten merken aan jou of hij je ziet als een leuk avontuurtje of als potentiële partner.

Zeker van je zaak?

Mannen maar ook wij vrouwen houden van onze vrijheid. Alleen uiten we dat misschien niet op dezelfde manier. Probeer er via je gevoel achter te komen wat hij van je vindt. Kan je toch niet wachten tot hij het verlossende antwoord geeft? Stuur hem gewoon een Whatsappje en vraag hem hoe hij erover denkt en of er een vierde date gepland kan worden. Een 'ja' op deze vraag zegt eigenlijk al genoeg.. Bingo! _________________________________ Lees hier alle blogs van Floor!

Foto: Shutterstock

Reacties
Categorieën