2 min

Helga: Van beachboy tot Bol.com mannetje

2 min
De vakantie is weer voorbij en wederom heb ik geen kans gezien om een mooie beachboy aan de haak te slaan. Misschien komt dat door het feit dat de dagen die ik strandwaardig vond op 1 hand te tellen waren. Maar oh, wat hebben we een mooie zomer gehad!

Laagjes

Zo mooi, dat ik gewapend met bikini en zonnebrandcrème, nog steeds wacht op iets wat ook maar een beetje op een zomer lijkt. Nu komt het seizoen waarbij je je halve garderobe aantrekt. Vol met verschillende laagjes die, wanneer het weer dat toelaat, langzaamaan weer uit gaan. Helaas voor mij lijken er de laatste dagen alleen maar laagjes bij te komen. Dus rest mij niets anders dan wederom de conclusie te trekken dat ik ook dit jaar er niet in geslaagd ben een cadeautje onder de kerstboom te krijgen.

Prins Charming

Althans, niet eentje die ik niet zelf heb moeten bekostigen. En ja, de kerst duurt nog lang, maar met het mooie weer verdwijnen ook al mijn kansen op DE ontmoeting met prins Charming. De echte leven is weer begonnen, wat betekent dat mijn leven draait om mijn dochter, werken, studeren en mijn huishouden. En jammer genoeg voor mij staat hier nu nooit eens spontaan een leuke man voor de deur die “gezellig” even mijn huis komt poetsen. In de supermarkt ben ik te druk met het kijken naar mijn boodschappenlijstje OF de klok, want het zou lullig zijn als dochterlief alleen achter blijft op het schoolplein. Dus heb ik geen oog voor trouwring-loze vingertjes met daaraan een redelijk fatsoenlijke man.

Waar vind je ze?

Ook op mijn werk of met mijn neus in de boeken ga ik mijn prins op het witte paard niet vinden. Dat is, tenzij hij mijn auto aan diggelen rijdt terwijl ik naar mijn werk ga, maar om daar nu op te hopen gaat me toch een beetje te ver…. Dus rest mij niets anders dan het te doen met de verhalen van anderen.

De Tinder man van mijn vriendin

Zoals die van een goede vriendin van mij, die een hele leuke man op Tinder tegen gekomen was. Uren hebben ze aan de telefoon gehangen en met rode wangetjes vertelde ze hoe leuk hij wel niet was. Dat was, tot ze afgesproken hadden. Bij aankomst in het restaurant zat daar namelijk niet de leuke man van de foto’s. Nee, verre van. Helaas voor haar bleek de woest aantrekkelijke man op de foto’s in werkelijkheid meer weg te hebben van het bol.com mannetje. De terugtrekkende haargrens bleek gewoon een niet bestaande te zijn en het sportieve lichaam bleek verstopt achter heel wat overtollige kilo’s. Zij een illusie armer, ik een lachbui met tranen van het lachen rijker. Dat soort momenten herinneren mij eraan dat ik blij ben dat ik daar geen tijd voor heb. Want wat doe je in zo’n situatie? Ren je gillend weg of zit je het diner uit want er was toch een klik? Gelukkig hoef ik me daar niet druk om te maken want tijd voor Tinder heb ik evenmin. En daarbij, nu weet ik in ieder geval zeker dat het cadeautje onder de boom bij mij in de smaak zal vallen EN dat ik ook nog eens de All you need is love kerstspecial kan kijken zonder gezeur. Laat die winter nu maar komen!

Foto: Shutterstock

Reacties
Categorieën