Tussen de lakens
Tussen de lakens
0 min

Leuke badkamer en slaapkamer feitjes!

0 min
De nieuwe catalogus van de Ikea ligt binnenkort op je deurmat. Wij hebben er al even in mogen snuffelen en hebben alweer een lijst met moet-ik-nu-hebben-dingen opgesteld!

Slaapkamer feitjes

Bij het inrichten van je huis wordt de slaapkamer vaak een beetje het ondergeschoven kindje. Maar wist je dat als je 90 jaar wordt, je maar liefst 32 jaar in je slaapkamer hebt doorgebracht?! Dus toch zeker de moeite waard om hier een prettige plek van te maken. In Italië en Spanje wordt de slaapkamer vooral gezien als plek voor romantiek, in Nederland bergen we graag spullen op in de slaapkamer. Lekker romantisch, ahum. De 4 grootste slaapkamer ergernissen 1. Gebrek aan opbergruimte 2. Een (te) zacht matras 3. Een koude vloer 4. Snurkende partner

Badkamer feitjes

Naast de slaapkamer wordt de badkamer vaak een beetje vergeten wat betreft de inrichting. Er vanuit gaande dat je 20 minuten per dag in de badkamer spendeert, breng je in je hele leven ongeveer 2 jaar in de badkamer door. En dat terwijl twee derde van de badkamers kleiner zijn dan 8m2 en veel koppels er ook nog eens tegelijk gebruik maken. Dat de één op het toilet zit terwijl de ander onder de douche staat is geen uitzondering! Bizar! Wist je dat 60% van de gasten die jij thuis ontvangt een kijkje neemt in jouw badkamerkastjes! Ja, echt!
Reacties
Categorieën