0 min

#FirstDateSelfie

0 min
De first date selfie wordt steeds populairder op Instagram. In ons mobiele tijdperk staan we ondertussen niet meer te kijken van diverse foto’s die het internet op worden geslingerd en nu is er dus een trend van potentiële koppels die hun eerste date vastleggen. Of het een aanrader is mag je zelf bepalen, maar mocht je een gênante stilte willen doorbreken, kan je altijd de legendarische woorden uitspreken: Let me take a selfie!

Van roos naar kiekje

Vroeger ging je je ontvangen roos indrogen of plakte je het bioscoop kaartje van je eerste afspraakje in je plakboek. Tegenwoordig plaatsen -onder de noemer moderne romantiek- steeds meer koppels een foto van hun eerste date op het internet. Van knusse bioscoop kiekjes tot ongemakkelijke foto’s in het park, van alles wordt vastgelegd, want ‘het is oh zo gezellig’ en dat kunnen ‘we later laten zien bij de bruiloft’.

Wat jij?

Daar valt wat voor te zeggen, maar wat ik me nu afvraag: verander je daarmee Instagram eigenlijk niet gewoon in een little black book waarin je scharrels opgeslagen staan? Zijn we niet te open geworden in onze behoefte om alles met elkaar te delen? Wat vind jij van deze trend? Teveel van het goede of hoort het bij onze huidige maatschappij?   _________________________________ Lees hier alle blogs van Jorinde!

Foto: Shutterstock - Peter Bernik

Reacties
Categorieën