Sparkling couples
Sparkling couples
1 min

Helga: Vreemdgaan is de normaalste zak van de wereld

1 min
Naast een rampzalige dategeschiedenis, heb ik ook een niet al te rooskleurig liefdesleven gehad. Hierdoor vraag ik me ook echt af of er nog wel normale mannen bestaan en zo ja, of die niet gewoon allemaal een vriend hebben. Meer dan eens heb ik een “vreemdganger” gehad die simpelweg gewoon alleen zijn pik achterna liep. Naderhand vraag ik me keer op keer weer af hoe het kan dat ik daar op gevallen ben? Ik val immers op slimme mannen. Op mannen die best wat hersencapaciteit bezitten. In mijn optiek hebben schuinmarcheerders die capaciteit niet. Nu wil ik ook niet zeggen dat ze helemaal hersenloos zijn, maar het beetje grijze massa wat ze hebben is verdeeld tussen hun linker- en rechterbalzak.

Waarom denken ze er altijd mee weg te komen?

Hoe komt het dat deze mannensoort toch elke keer weer denkt dat ze ermee weg komen? Zouden ze zichzelf echt zo fantastisch vinden? Of denken ze dat ze echt zo slim zijn? Vroeger zocht ik de fout vaak bij mezelf, maar inmiddels weet ik wel beter. Dergelijke mannen hebben gewoon een mega groot ego en die moet gestreeld worden. Het liefst met een mond of een poes van een of andere vreemde troela die ze daarna nooit meer hoeven te zien. Zij willen wel de lusten en niet de lasten. Maar waarom hebben ze dan toch een relatie kun je je afvragen? Is dat dan omdat ze niet kunnen koken, wassen en strijken of heeft het een andere reden? Welke reden dan ook, ze doen het omdat ze denken ermee weg te komen. En als je ze dan snapt, dan zijn die ballen die ze eerst hadden op magische wijze spontaan verdwenen.

Ik heb aan beide kanten gestaan

Ik heb overigens aan beide kanten gestaan. Ik ben zowel de vriendin van, als “die andere vrouw” geweest. Helaas had ik toen wel de illusie dat ik de vriendin van was en ben ik er dus dubbel en dwars ingetuind. De enige overeenkomsten die ik elke keer weer kon vinden was hetzelfde onderbuik gevoel. Het gevoel dat er iets niet klopt, dat je intuïtie keihard nee gilt, maar de vlindertjes in je buik net even iets harder fladderen. En het feit dat ze altijd tegen de lamp lopen! Hoe erg ze ook hun best doen, welke smoesjes ze ook verzinnen, het komt altijd uit! Soms duurt het even, soms duurt het wat langer, maar ooit komen wij vrouwen erachter. En je weet wat ze zeggen he? Fuck nooit met iemand die elke maand een week bloedt zonder dood te gaan! Als je eenmaal die vleugels gebroken hebt, dan gaan we namelijk verder op een bezem. Dus lieve Geert, Fabio en Michael kijk af en toe even omhoog of je mij ziet vliegen, wil je?! _________________________________ Lees hier alle blogs van Helga!

Foto: Shutterstock

Reacties
Categorieën