2 min

What woman want... aldus de man

2 min
Als single en blogster heb ik al heel wat sites afgestruind naar die ENE ideale tip waarmee je binnen no-time die droomprins aan de haak kunt slaan. Mijn voorkeur gaat daarbij voornamelijk uit artikelen geschreven door mannen, over vrouwen. Want eerlijk, een man weet toch het beste wat een vrouw wil? Een man begrijpt toch elke vrouw?! Het is volkomen logisch dat zij weten wat wij willen terwijl we negen van de tien keer dat zelf niet eens weten. De meest hilarische tips heb ik dan ook even op een rijtje gezet. Dan mag jij mij vertellen of deze kloppen of niet.

Hoe je vrouwen moet behandelen

Je moeten vrouwen zo behandelen als dat je zelf behandelt wilt worden. Oké, op het eerste gezicht niets mis mee, tot je het artikel leest hoe mannen behandeld willen worden. Sorry, maar ik zit er niet op te wachten dat ik met mijn luie reet op de bank zit terwijl jij mij biertjes komt brengen, ik wil niet ongegeneerd aan mijn kont krabbelen en ik zit er al helemaal niet op te wachten om overal te pas en te onpas mijn darmgassen te laten lopen. Dus NEE, behandel mij a.u.b. gewoon als een vrouw; wees lief, aardig, attent, galant en breng vooral mijn vuilniszak even naar buiten!

Behandel ze als een prinses

Wees galant en behandel ze als prinses, want ze vinden het heerlijk om in de watten gelegd te worden. Maar kijk uit, je moet wel even laten zien dat jij de man bent anders heeft deze aanpak het omgekeerde effect. Dan denken ze overal mee weg te kunnen komen! Dus dat. Dus wees lief en galant en behandel ons als prinses maar gedraag je dan wel zo af en toe als een botte boer of macho want stel je voor? Of heb ik deze gewoon totaal verkeerd gelezen?

Jij bent de jackpot

Jij bent de jackpot! Een man scoren is voor vrouwen alsof ze de loterij hebben gewonnen. Jij moet haar dus het gevoel geven dat ze de jackpot heeft gewonnen en dat doe je door haar dingen te onthouden. Het is NIET jouw doel haar gelukkig te maken! Pardon? Iemand die deze “tip” leest en volgt zou ik eerder een Joker willen noemen dan de jackpot. Geef mij dan maar dat echte lot uit de loterij! Ga ik wel alleen op mijn jacht liggen en dan kan ik je beloven dat niks of niemand mij iets zal onthouden.

Zorg voor concurrentie

Concurrentie drijft vrouwen, zorg er dus voor dat je meerdere vrouwen achter je aan hebt zitten. Hoe meer concurrentie, hoe groter het succes. Vrouwen willen nu eenmaal die jacht! Hier kan ik alleen maar heel hard om lachen. De dag dat ik een vent tref die continu met andere vrouwen aan het flirten is om mij jaloers te maken, is de dag dat ik heel hard de andere kant op loop! Waarom zouden wij een man willen die zijn lul achterna loopt? Was jagen daarbij niet een “mannen-dingetje”?

Tien keer klaarkomen

En de laatste tip is uiteraard dat een man een god tussen de lakens moet zijn, want elke vrouw houdt ervan om keihard genomen te worden en daarbij tien keer klaar te komen. Voor alle stumpers die denken dat je nu uren tussen de benen van je vrouw moet friemelen om vervolgens weet ik het hoe lang in het rond te boren, NIET DOEN! Het enige wat je daarmee teweeg brengt is een fijn stukje acteerwerk waarbij we even laten zien hoe hard we kunnen hijgen, kreunen en steunen alleen maar om jou van ons AF te krijgen. Dus ja, mijn conclusie is dat mannen inderdaad geen idee hebben wat vrouwen willen. Maar ja, ik ben dan ook nog single, dus wie weet heb ik wel geen idee wat mannen willen. Of wat ik wil, dat kan natuurlijk ook! _________________________________ Lees hier alle blogs van Helga!
Reacties
Categorieën