Happy singles
Happy singles
2 min

Single? Dan herken je vast deze 8 type mannen wel!

2 min
Ben jij single? Dan heb je vast al de nodige kennis opgedaan op de datingmarkt. Hoe langer je vrijgezel bent, hoe groter de kans is dat je kennis maakt met deze type mannen!

1. De charmeur die zich niet wilt binden

Hij, met zijn soepele praatjes, grapjes en zijn goedlachse knappe looks. Hij blijft door jouw hoofd spoken en regelmatig hebben jullie een heerlijke avond waarin jullie grote lol hebben in je stamkroeg of zelfs samen in bed belanden. Maar hoe charmant hij ook is, hij wil zijn vrijheid behouden. In feite zijn jullie perfect samen, maar zijn vaste vriendin zul je niet worden helaas.

2. De man die te vroeg gepiekt heeft

Je kent hem wel, die man die al vroeg alles voor elkaar had. Hij was populair op school, goede looks, vrijgevochten, behaalde goede resultaten, was één van de beste in sport en ging met het mooiste meisje van de klas. Maar nu kom je hem 10 jaar later weer tegen en is er niet zoveel meer van die hunk over. Hij denkt nog steeds the cool kid te zijn, maar zijn natuurlijke charmes zijn in geen velden of wegen meer te bekennen.

3. De vreemdganger

Op het eerste gezicht lijkt hij een leuke vent, niks mis mee. Totdat je langer met hem in gesprek bent of via zijn vrienden ontdekt dat hij eigenlijk een vriendin of vrouw heeft die op hem wacht. Blegh.

4. De perfecte man waar je geen chemie bij voelt

Dit zou hém moeten zijn! Hij voldoet aan het grootste gedeelte van jouw wensenlijst, je ouders en vriendinnen zijn enthousiast en hij vindt jou ook nog eens helemaal het einde. In feite zou niks jullie in de weg staan om een perfect koppel te vormen. Het enige wat ontbreekt is zijn die kriebels.. jij voelt geen chemie tussen jullie.

5. Eeyore

Dit is zo'n man die ooit gekwetst is door een vrouw en hij kan zich daar maar niet overheen zetten. Hij is iemand die graag in de slachtofferrol kruipt en graag zijn vermoeiende ellende bij jou wilt uitstorten. Verliefd worden kan hij niet meer, hij is het vertrouwen in vrouwen kwijtgeraakt.

6. Eeuwige student

Je kent hem wel, hij is de 30 al gepasseerd, maar woont nog steeds in een rommelig mannelijk studentenhuis. Als je per ongeluk in zijn huis belandt ontdek je dat de vaat nog altijd torenhoog op het aanrecht staat, zijn bed niet opgemaakt is en de koelkast leeg is. Grow up.

7. De ex

Zeker als jullie beide wat langer vrijgezel zijn, dan is de kans groot dat je hem vroeg of laat weer tegen het lijf loopt. En ja, het voelt nog altijd zo vertrouwd dus waarom niet nog één keertje.... Dat kan geen kwaad denk je, toch?!

8. De unicorn

De unicorn is een bijzonder knappe man, met een goede baan en een leuke woning. Verder is hij grappig, kan goed luisteren én vertellen, heeft veel vrienden, sport graag en kan ook nog eens heerlijk koken. Hij houdt van reizen en heeft jou al een paar keer flink verrast. Al jouw vrienden vinden hem fantastisch en hij bezorgd jou ook nog eens vlinders. Hoe toevallig is het dat hij ook nog single is en jullie allebei openstaan voor een relatie?! Een match made in heaven. Het enige nadeel van de unicorn is -zoals de naam al aangeeft- dat hij stiekem helemaal niet bestaat. Bummer. Welke type mannen ben jij tegengekomen?
Foto: Shutterstock
Reacties
Categorieën