Sparkling couples
Sparkling couples
1 min

Ongemakkelijke momenten aan het begin van een relatie

1 min
Het begint serieus te worden tussen jou en je date en dus sta je op het punt om vrijgezel af te zijn. Dit betekent dat je moet gaan wennen aan het feit dat je een beginnende relatie hebt. En in die fase ga je nog genoeg ongemakkelijke momenten meemaken. Wij vertellen je welke.

Iets tussen tanden

Je ziet dat hij iets tussen zijn tanden heeft zitten, maar durft hier nog niets over te zeggen. Zodra hij naar het toilet gaat, schaam je je dat hij dit gaat ontdekken als hij in de spiegel kijkt.

Toilet

En om dan door te gaan over het toilet. Jij durft nog geen grote boodschap bij hem te doen. Nee hoor, je blijft gewoon met je opgeblazen belly op de bank zitten.

Plekje zoeken

Jullie gaan samen een hapje eten en drinken en omdat jullie beide nog niet de leiding willen nemen, staan jullie een tijdje te overleggen over welk tafeltje het wordt. Ja…zeker ongemakkelijk. Mannen vinden het vaak wel prettig als een vrouw besluitvaardig is en dus kies jij gewoon vaak het beste plekje.

Slapen

Je blijft bij hem slapen. Wat moet je aan? Wat draagt hij in bed? En dan moet je ook nog eens wakker worden naast hem zonder make-up op. Als je de eerste keer bij hem blijft slapen is het wel handig om een leuk setje mee te nemen om de nacht door te komen. En dat hoeft niet supersexy te zijn, maar dit mag ook een leuke boxer met shirtje zijn.

Familie

Je gaat zijn familie en vrienden voor het eerst ontmoeten. Al die ogen die op jou gericht zijn, alle vragenvuren die je moet doorstaan en continu in de gaten gehouden worden. Jup. Do we need to say more?!

Openbaar

Ga je zijn hand vasthouden in het openbaar? Geef je hem af en toe een kus als jullie aan het shoppen zijn? Allemaal dingen waar je aan moet wennen en die ongemakkelijk voelen. Tip is: gewoon doen als je het idee hebt dat je het wilt!

Ik hou van je

Wanneer spreek je dit uit naar hem? Doe je dit na zoveel weken? Maanden? Tja, je wordt al ongemakkelijk als je eraan denkt. Doe het gewoon wanneer jij denkt dat je het voor het eerst echt voelt! Lief is het zeker om te zeggen en hij zal het vast waarderen.
Reacties
Categorieën