Happy singles
Happy singles
1 min

Non-verbaal communiceren bij het uitgaan

1 min
Soms zijn mannen niet te pijlen. Met een beetje geluk komt hij naar jou toe en trakteert hij je op een drankje. Maar tegenwoordig? Ze blijven nog liever plakken aan de bar, worden dronken of blijven je lief lachend aan kijken, in plaats van dat ze op je afstappen. Bijzonder frustrerend en zeker als je zelf ook niet makkelijk de eerste stap zet. Wat kun je er aan doen?

Onwijs veel oogcontact

Dé flirtmove die misschien nog wel het meest onderschat wordt is het hebben van oogcontact. Want echt in de ogen kijken van die leukerd aan de bar, is ook gewoon super eng. Toch loont het wanneer je die mooie kijkers van dichterbij wilt bekijken. Je wint er direct een beter plekje bij de bar mee om je drankje te bestellen én je hebt een goed excuus om hem op een drankje te trakteren en te complimenteren. En zeker weten dat complimentjes het goed doen bij de man.

Subtiel aanraken

Je wist het al vanaf het eerste moment dat je hem binnen zag lopen. Fijn baardje, twinkelende ogen en qua houding een echte vent. Die wil je wel wat beter leren kennen. Maar dan is het eerste contact, na wat heen en weer kijken, na een half uur nog steeds niet gelegd. Damn, wie zet de eerste stap? Probeer hem eens subtiel, kort, aan te raken als je bijvoorbeeld op weg bent naar het toilet. Hij zal vast even opkijken, jij schenkt hem je allermooiste glimlach en vervolgt je weg. Even later kom je terug en een kort ‘hoi’ bij het passeren is voldoende. Goed genoeg om met hem in gesprek te raken. Simpel toch?

Lachen

Ja, echt waar! Het kost je niets! Het is alleen wel belangrijk dat je lekker in je vel zit, want een neplach van een echte lach onderscheiden is voor mannen niet zo moeilijk. Als ze tenminste niet lam zijn uiteraard. Wanneer je vrolijk bent, straal je positiviteit uit en dat is onwijs aantrekkelijk. En eerlijk, mannen die veel lachen, vallen jou toch ook eerder op? Stift je lippen lekker rood en jouw vrolijkheid doet de rest.

Dance the night away

Mocht je toch al niet zo’n prater zijn maar ben je wel lekker losjes in de heupen? Show them girl! Sexy moves, daar draaien de mannen hun hoofd wel voor om. Maar houd het wel beschaafd, als je begrijpt wat ik bedoel! Als je dan oogcontact hebt gemaakt, hij jouw sensuele dansmoves heeft gecheckt en jij hem jouw liefste lach hebt geschonken, kan je heel makkelijk op hem afstappen. Je bent natuurlijk onwijs benieuwd of hij wat van zíjn fijne dansmoves kan laten zien! _________________________________ Lees hier alle blogs van Floor!
Reacties
Categorieën