Happy singles
Happy singles
1 min

Je vrouwelijke energie boosten tijdens het uitgaan

1 min
Sta je er wel eens bij stil hoe jij je over jezelf voelt als je op stap bent? Als je in de spiegel kijkt, wat zie je dan? Ben jij je bewust van jouw vrouwelijke energie en speel je er wel eens mee bij het flirten? Weet jij hoe je die energie bewust kunt inzetten? Het is de moeite waard om daar eens aandacht aan te besteden voor als je binnenkort weer op stap gaat. Wij leggen je uit hoe!

Vrouwelijke energie benutten

Je kunt je vrouwelijke energie en daarbij je sensualiteit als middel gebruiken om in je kracht te staan als vrouw. Zo kun je bijvoorbeeld 'aan' staan tijdens het flirten. Wanneer je in contact staat met jezelf en goed in je vel zit, dan weet je beter wat je wilt en is het makkelijker om contact te leggen. Jouw energie is namelijk op dat moment zo sterk, dit zul je zeker uitstralen. Vind jij het bijvoorbeeld leuk om lekker te dansen in de kroeg? Zeker doen! Mannen zullen deze positieve vibe oppikken en meegaan in jouw flow!

Zelfbewust en zelfverzekerd handelen

Wanneer je een leuke man ziet staan, kun je afwachten tot hij je aanspreekt, maar het is ook wel eens interessant om te zien wat er gebeurt als je zelf die eerste stap zou zetten. Zo kun je hem bijvoorbeeld complimenteren met zijn dansmoves 'Ziet er goed uit hoor, terwijl je je duim opsteekt' of even met je glas naar hem toelopen om met te proosten. Doe eens gek! Je hebt niets te verliezen. Wedden dat hij verrast zal zijn en je zult zien dat het ijs hiermee direct gebroken is.

Pak de regie

Wanneer je al een tijdje single bent, is het begrijpelijk dat je af en toe momenten beleeft waarbij je twijfels hebt over jouw aantrekkingskracht. Heel normaal! Maar besef tegelijkertijd dat je altijd zelf de regie kunt pakken over jouw leven en daarbij je liefdesleven. Tenslotte, alles wat je aandacht geeft dat groeit. Dus als je positieve instelling hebt, blij bent met jezelf en durft te leven in het moment, dan zal dat ook terugkeren. Dus trek dat gave rokje uit de kast, probeer eens lippenstift uit en misschien durf je een keer die sneaker te verruilen voor een laarsje met hak! Spannend, maar ook ontzettend leerzaam! Misschien denk je nu: 'Help, daarvoor moet ik onwijs uit mijn comfortzone stappen', maar het tegenovergestelde is waar. Je zult meer thuiskomen in je lijf, jezelf beter leren kennen en in staat zijn om te handelen op basis van je vrouwelijke energie. Je beweegt steeds natuurlijker en je komt steeds meer in je kracht te staan. Durf jij het aan? _________________________________ Lees hier alle blogs van Floor!
Reacties
Categorieën