Happy singles
Happy singles
1 min

5x waarom we een echte man zoeken!

1 min
Je kunt het niet altijd duidelijk omschrijven, het verschil tussen een jongen en een echte vent. Het kan in hele kleine dingen zitten. Denk aan een stukje karakter of levenservaring. Soms zit het ‘m in een stukje uiterlijk: een combinatie van uitstraling en stijl kan het verschil maken. Mannen zijn vaak toch net iets aantrekkelijker, vinden wij. Dit zijn de voordelen van een volwassen man versus een jonge toyboy.

1. Zoeken naar zekerheid

Mannen zijn vaker zeker van hun zaak, ze hebben hun wilde jaren en haren ondertussen wel verloren. Ze zijn toe aan een steady bestaan. Niet dat je gelijk aan een koophuis en kinderen hoeft te denken - alles op z’n tijd- maar een lange relatie durft hij met jou wel aan. Hij is dan ook niet bang om dit hoog op zijn prioriteitenlijstje te zetten.

2. Verzorgend

Uitgaan is leuk, een drankje erbij en heerlijk dansen. Maar als je elk weekend met je vriend in de kroeg te vinden bent en je de volgende dag met een kater wakker wordt, ben je op een gegeven moment minder blij. Je wilt ook wel eens op zondagochtend lekker vroeg wakker worden en er dan een dagje samen op uit gaan. En met een beetje geluk hoor je geritsel in de keuken en is jouw man, spontaan, een fijn ontbijt op bed voor je aan het maken. Yum!

3. Quality-time met mister right

Wanneer je een jongen date, kan het zo zijn dat hij veel tijd met vrienden doorbrengt. Hij vindt het nu eenmaal belangrijker om met zijn vrienden voetbal te kijken, te chillen of ’s avonds een biertje te drinken. Natuurlijk moet hij ook zijn vriendschappelijke relaties onderhouden, maar het moet niet ten koste gaan van jullie quality time. Vaak zijn jongens zijn nog te veel met hun eigen leven bezig. Mannen daarentegen maken echt tijd voor jou vrij.

4. Hij heeft aandacht voor jou

We willen in een relatie gezien worden om wie je bent. Onze goede, maar ook slechte kanten zijn zichtbaar voor hem, het is namelijk onmogelijk en ook onwenselijk om je continu beter of anders voor te doen. Een echte man kijkt verder dan de buitenkant, hij waardeert je om wie je bent. Hij is voor je gevallen om wie je in essentie bent en hoe je in het leven staat. Hoe fijn is dat?!

5. Een veilig gevoel

Een echte vent aan je zijde geeft een veilig en vertrouwd gevoel. Onbewust zoeken we toch een beetje een soort vaderfiguur. Iemand die je onvoorwaardelijk steunt en jou niet ineens laat vallen als de relatie even in een wat mindere periode zit. Kortom: ga op zoek naar die echte man, die jou blij maakt en echt 100% voor jou gaat! _________________________________ Lees hier alle blogs van Floor!
Reacties
Categorieën