Happy singles
Happy singles
2 min

Waarom oudere mannen daten top is

2 min

Ben jij single en op zoek naar een leuke vent? Probeer dan ook om eens af te spreken met de wat oudere mannen. Waarom? Wij geven je 11 redenen waarom daten met oudere mannen echt het proberen waard is!

1. Hij weet wat hij wilt

Deze mannen he, die weten wat ze willen: Omhelzen en nooit meer loslaten! Heerlijk. Een man die zegt wat hij wilt en duidelijk is in zijn keuzes.. daar zouden we er meer van moeten hebben. Nooit meer de 'ik wil me niet binden' en 'ik ben er nog niet klaar voor' verhalen, waar kunnen we tekenen? drama

2. Hij weet hoe hij moet koken

Liefde gaat immers door de maag. Door al die jaren voor zichzelf gekookt te hebben, weet hij hoe hij met pannen en producten moet omgaan. En jij wilt je prima opofferen om daarvan te profiteren.

3. Hij zorgt voor betere gesprekken

Over het algemeen vinden mannen die wat ouder zijn het fijn om met jou de diepte in te gaan tijdens bepaalde gesprekken. Door zijn ervaringen kan hij jou aan het denken zetten en kunnen jullie zo de avond vol filosoferen. Finally!

4. Als hij zijn shirt uit doet ziet hij er niet uit als een tiener

Oudere mannen hebben misschien niet per definitie een afgetraind lichaam, maar in ieder geval ook geen body van een puber die net zijn eerste lichaamsbeharing krijgt. En zo'n volgroeid mannenlichaam is stiekem best wel sexy!

5. Hij heeft de nodige ervaring in bed

Een oudere man heeft zijn portie ervaring wel gehad en dus weet hoe hij jou moet verwennen tussen de lakens! Waar de studenten nog zoekende zijn, weet hij jou als een ware gentlemen naar een hoogtepunt te brengen. oudere-man

6. De ontmoeting met je ouders zal niet zo ongemakkelijk zijn

Hij weet hoe hij met volwassenen moet omgaan en zal niet dichtklappen bij een ontmoeting met moeders. Bovendien hebben ze wegens het ontbreken aan een groot leeftijdsverschil goede en gelijkwaardige onderwerpen om over te praten.

7. Hij vindt het heerlijk om jou te pemperen

Eindelijk, nooit meer rekeningen splitsen (ook wel 'going dutch' genoemd) of andere ongemakkelijke momenten bij het afrekenen. Bovendien is de kans groot dat hij het leuk vindt om jou te verwennen met cadeautjes en uitstapjes, gewoon omdat hij jou graag blij wilt maken.

8. Hij is assertief

Oudere mannen weten over het algemeen beter wat ze willen door een stukje ervaring. Dus als jij een besluiteloos type bent, kan hij je lekker op sleeptouw nemen. Hij kent de leuke plekken en vindt het bovendien geen probleem om beslissingen te maken!

9. Hij waardeert jouw jeugdigheid

Je kunt gewoon lekker jong en fris blijven, zonder dat je ouder of wijzer voor hoeft te doen. Hij vindt jouw jeugdigheid en knappe frisse koppie juist leuk! fluffy-unicorn

10. Hij heeft een carrière in plaats van een baan

Heerlijk, weg met dat jobhoppen en dat twijfelachtige gedrag. Hij weet wat hij wilt en heeft zijn experimentele fase al lekker achter de rug. Tegelijkertijd weet hij als geen ander hoe belangrijk zo'n periode is en dus zal hij jou juist supporteren in al je dromen en meedenken over keuzes en ideeën.

11. En... hij luistert naar je als je iets vertelt

Amen.

Foto: Shutterstock Gif: Tumblr

Reacties
Categorieën