Happy singles
Happy singles
2 min

Oneliners die singles helemaal zat zijn!

2 min

Op de één of andere manier hebben mensen vaak het gevoel dat ze singles van hun tips of adviezen moeten voorzien. Newsflash: Dat hoeft dus niet! En al helemaal niet één van de onderstaande oneliners.

Jij bent gewoon te leuk voor die mannen!

Deze uitspraak is gewoon niet waar. Hoe lief het ook bedoeld is, in feite impliceer je hiermee dat er geen leuke mannen rondlopen die bij haar zouden passen. En dat is natuurlijk niet zo, ze heeft hém gewoon nog niet ontmoet!

duh2

Je moet niet zo kieskeurig zijn

Als je zegt dat ze niet zo kieskeurig moet zijn, zeg je eigenlijk dat ze tevreden moet zijn met 'minder'. Maar is het niet aan haar om te beslissen hoe kieskeurig ze is en waar ze haar standaard legt?!

Je kijkt op de verkeerde plekken

Zo ver wij weten bestaan er geen 'verkeerde plekken'. Wat zouden die plekken dan moeten zijn? Die ene persoon kan je overal tegenkomen of het nou op Tinder, in de stad, supermarkt, kroeg, vakantie of op een online datingsite is. Je zal haar met zo'n uitspraak ontmoedigen om door te zetten, maar in theorie kan ze hem op elke plek tegenkomen nietwaar?!

logisch

Je moet niet zo achter hem aanzitten

'Last time I checked, there where no rules'. Maar blijkbaar ben jij op de hoogte hoe het precies moet. Dat je gesetteld bent, maakt je nog niet per definitie een liefdesexpert.

Jouw tijd komt nog wel!

Ohhh het is slechts een kwestie van 'mijn tijd', dan heb ik dus al die tijd voor niks dates gehad! Super. Geef je me een seintje als het zover is? eye roll

Je moet ervan genieten hoor, voor je het weet ben je weer gesetteld

We zijn geneigd om alles uit het verleden te idealiseren. Dus ook de periode dat je vrijgezel was bestaat in jouw beleving waarschijnlijk vooral uit stappen, meidenavondjes, onbeperkt shoppen en een huis gevuld met magazines, bloemen en roze accessoires! Maar hee, get real. Als het zo fantastisch was, dan zouden we allemaal vrijgezel blijven toch?! Het is heus niet altijd leuk om single te zijn, zeker niet als je vriendinnen wel bezet zijn. Dus bagatelliseer het niet, daar koopt ze niks voor.

Zodra je niet op zoek bent, dan komt de liefde!

Jajaja, deze oneliner kennen we allemaal. Maar het slaat als een tang op een varken. Hoe kun jij weten dat zij de ware vindt wanneer ze stopt met zoeken? Waardeer liever haar proactieve houding en stimuleer haar om er op uit te gaan! no time

Foto: Flickr - Wiemaier Gif: Tumblr.com


Reacties
Categorieën