1 min

Helga: Schoonzus gezocht!

1 min
Ik heb af en toe best een beetje medelijden met mijn ouders. Ze hebben 2 kinderen. 2 hele lieve, leuke, geweldige kinderen, dat dan weer wel. Maar ook 2 single kinderen. Ikzelf heb nooit zo geloofd in het huwelijk, ondanks dat mijn ouders al eeuwen gelukkig samen zijn. Voor mij hoeft die witte jurk, dure champagne en heel de dag een Prodent glimlach op je bakkes niet. Daarbij heb ik inmiddels toch wel enigszins de titel eeuwige vrijgezel verdient. De kans dat mijn vader mij ooit naar het altaar mag brengen acht ik dan ook nihil. Dus moet mijn broer het maar doen. Helaas, er zit niets anders op.

Oproep

Wellicht ontketen ik hiermee een ware familieruzie en het kan zijn dat mijn broer deze oproep niet helemaal waardeert. Maar als hij straks getrouwd is en zijn eerste spruit verwelkomt, zal hij me dankbaar zijn. Niet dat dit nu alleen een oproep is voor vrouwen met rammelende eierstokken. Nee, wat mij betreft mogen alle vrijgezelle vrouwen reageren. Mijn ouders hebben immers die bruiloft wel verdient en daarbij wil ik mijn vader wel eens in een pak zien.
Dus na “Wie trouwt mijn zoon?” en “Married at first sight”, presenteer ik jullie hierbij: Schoonzus gezocht!

Criteria

Ik weet niet welke criteria mijn broer hanteert, maar ik heb er wel een paar. Mijn ideale schoonzus is ongeveer mijn leeftijd (in ieder geval 25+ ), heeft ongeveer mijn maat (XS of S) en haar kledingstijl is casual. Dit zodat ik ongegeneerd haar kast leeg kan roven. Daarnaast is ze goed met kinderen. Niet dat mijn broer kinderen heeft, maar als je met mijn broer bent krijg je wel 's werelds leukste nichtje er gratis bij. Daarnaast vindt ze het leuk om af en toe een wijntje te drinken (met de leukste schoonzus op aarde uiteraard) en kan ze met gemak zijn veel te grote mannen-eengezinswoning vullen met wat oestrogeen in de vorm van kussentjes, vaasjes, fotolijstjes en andere troep.

Wie is mijn broer?

Wie is mijn broer? Een leuke vrijgezelle knul van 35 (als ik me niet vergis). Hij heeft een goede baan, leuke vrienden en vooral een hele leuke, gezellige zus. Hij ziet er niet verkeerd uit (al is dat lastig oordelen, want ik ben nu eenmaal zijn zus dus kijk er toch anders naar) en hij is vooral heel erg lief. Geen macho, maar een ik-hou-de-deur-voor-je-open en ik-haal-je-op-en-breng-je-thuis type. In het begin misschien iets wat verlegen, maar schijn bedriegt.

Dus...

Dus ben jij op zoek naar een leuke schoonzus en ben je bereid daarvoor op date te gaan met mijn broer? Dan hoor ik het graag. Diner is on me! Althans voor de eerste date dan, het eten op jullie bruiloft mag mijn broer zelf betalen! _________________________________ Lees hier alle blogs van Helga!

Foto: Shutterstock

Reacties
Categorieën