Happy singles
Happy singles
2 min

True story: Soa-test en de hunk

2 min
Marlon ging voor de tweede keer op weg om een soa-test te laten afnemen. Best nette score met 34 jaar, dacht ze nog. Dat dit bezoek anders zou verlopen dan de vorige keer had ze niet verwacht.

De hunk

Zonder zenuwen liep ik naar binnen, zo'n soa-test is namelijk een fluitje van een cent. Je vertelt je verhaal, krijgt een stokje en een potje mee, haalt hem door je vagina en een paar dagen later heb je de uitslag. Tenminste, zo ging het de vorige keer. Ik had nog geen idee van de situatie die mij dit keer te wachten stond. Ik was aan de beurt, liep naar 'mijn' kamer en opende de deur. Direct stond ik oog in oog met een wel hele charmante man. Ai, wat was hij knap. En, net als ik, begin dertig gok ik. Ik merk dat ik een kleur krijg en voel me direct al een beetje ongemakkelijk. Bij zulke intieme gesprekken heb ik, heel eerlijk gezegd, liever heb ik een vrouw van middelbare leeftijd tegenover me of gewoon een norse vent. Maar goed, ik had de hunk.

Condoom demo

Hij vroeg me naar mijn reden van het bezoek en ik gaf aan dat mijn condoom gescheurd was. Dat dat twee jaar geleden ook eens gebeurd was, was louter toeval. Tja, soms heb ik nou eenmaal wilde vrijpartijen. "Weet jij hoe je een condoom moet omdoen?", vroeg hij met een serieuze toon. Ik kon een kleine lach nauwelijks onderdrukken, maakte hij een grap? Ik ben 34 en heb redelijk wat ervaring op dit gebied, zeker in de afgelopen jaren als vrijgezel. "Ja, ach.. natuurlijk!", zei ik overtuigend. "Nou, dat is mooi, dan kun je me dat vast ook laten zien", vervolgde hij en hij zette een plastic piemel op de tafel. Oke, het is een grap, dacht ik. Waar hangen de camera's? Maar niets van dat. Zijn onverbroken serieuze blik gaf mij te kennen dat ik toch echt dit condoom om deze vriend moest schuiven. Om er een luchtig geheel van te maken demonstreerde ik, alsof ik in een demo op de markt gaf, stap voor stap hoe je dit moest aanpakken en ik kreeg een vink.

Ongesteld

Nou, dacht ik. Geef mij maar gauw dat stokje, dan kan ik door. Ik wilde tenslotte nog sporten, boodschappen doen en ik krijg een vriendinnetje op het eten. "Prima, dan gaan we nu even naar de onderzoeksbank", vervolgde hij. Onderzoeksbank? Alarmbellen! Ik was immers ongesteld en dat mocht de hunk niet zien. "Uhh", stamelde ik, "dat komt helemaal niet uit". Naast dat ik bloedde en een tampon in had, had me bovendien een paar dagen al niet geschoren. Dat laatste hield ik wijselijk voor me. Ik vroeg hem of ik vooraf even naar het toilet mocht om me even van de tampon te ontdoen. "Nee hoor, dat is niet nodig. In dit zakje kun je zo achter het gordijntje je tampon uit doen". Het werd er allemaal niet beter op. Daar stond ik, met een wit zakje met rode bloedvlekken, een blote kont, ongeschoren en 2 roze sokken aan m'n voeten. Awkward. Echt veel beter zou het niet meer worden dus ik klom vlug op de tafel om er ook gauw weer vanaf te zijn. Hij deed wat onderzoekjes, overigens zo gepiept en ik kon weer gaan. Toch jammer dat ik geen condoom-diploma meekreeg, bedacht ik toen ik naar buiten liep. De uitslag bleek later gelukkig goed en het verhaal wordt altijd met een hoop gegier door de meiden ontvangen. De eerst volgende keer dat ik een condoom bij iemand om doe zal ik nog wel een keertje aan hem denken: de hunk en zijn plastic piemel.  

Foto: Shutterstock - Ariwasabi Vanwege privacyredenen zijn alle namen gefingeerd

Reacties
Categorieën