Tussen de lakens
Tussen de lakens
1 min

Seksspeeltjes op vakantie meenemen, hoe kun je dat het beste aanpakken?

1 min
Iedereen heeft recht op plezier tussen de lakens en de vakantie is toch wel plek bij uitstek om aan intimiteit in een relatie te werken? Jullie zijn beiden ultiem ontspannen en niet voor niets zie je dan ook dat het libido met de temperatuur meestijgt. Logisch dat seksspeeltjes op vakantie wilt meenemen. Maar, hoe krijg je dit zonder al teveel aandacht erop te vestigen langs de douane? Met de volgende tips reis jij veilig en easy met je vibrerende vrienden van huis naar vakantiebestemming!

Seksspeeltjes op je inpaklijst?

Wat voor speeltjes neem jij mee? Ook voor de selectie van speeltjes geldt dat een kritische blik op je inpaklijst genoodzaakt is. Als je seks toys meeneemt op vakantie is het aan te raden om even vooraf te checken of je vliegtuigmaatschappij kritisch staat tegenover lithiumbatterijen of de handel genomen draagbare apparaten. Reis je alleen met handbagage? Dan bestaat de kans dat je je elektrische speeltje uit je koffer/tas moet halen en los in een aparte bak moet leggen. Aan jou of je dit ziet zitten. Ook kun je in je handbagage maximaal 100ml meenemen, dus glijmiddel kun je dan beter in een kleine reisflacon overgieten.

Inpaktips voor seksspeeltjes

Wij hebben een aantal belangrijke inpaktips voor je sex toys verzameld voor een veilig en behouden reis. Komen ze! Haal de batterijen eruit Dit voorkomt niet alleen een mysterieus vibrerend geluid uit je koffer, maar ook bij de controle kunnen ze daardoor extra opvallen. Neem je oplaadstekker(s) mee Heb jij oplaadbare speeltjes? Vergeet niet je oplader mee te nemen, mocht je hem moeten opladen! Verpak je seks speeltjes in aparte zakjes Kies voor een aparte ziplock back om je sex toys in te vervoeren en stop je speeltjes tussen bijvoorbeeld kleding om harde klappen op te vangen en schade te voorkomen Mocht je koffer doorzocht worden, is dit wel zo hygiënisch. Vervoer je speeltjes in het ruim Als je een koffer gaat inchecken, stop ze dan daarin ipv in je handbagage. Handbagage wordt nogal eens handmatig onder de loep genomen waar jij bij staat.. dat kan toch een ongemakkelijke situatie opleveren. Check je vakantieland Check tot slot voordat je op vakantie gaat of hoe jouw vakantieland tegenover seksspeeltjes staat. Niet elk land (bijvoorbeeld sommige islamitische landen) zal ze met een warm onthaal verwelkomen en soms gelden er zelfs zware restricties. Altijd even checken dus! Neem jij sex toys mee op vakantie en zo ja, hoe neem jij ze mee?
Reacties
Categorieën