Tussen de lakens
Tussen de lakens
1 min

Be prepared: Dit zijn 5 seksspeeltjes trends van 2020!

1 min
Er zijn voor 2020 weer allerlei leuke nieuwe trends zichtbaar op het gebied van seksspeeltjes. Wij zijn eigenlijk best wel enthousiast over wat we kunnen verwachten. Ben jij ook benieuwd? Lees hieronder de trends van komend jaar!

1. Nieuwe kleuren, we like

We beginnen gelijk met eentje die wij misschien wel de leukste trend vinden, er komen sekstoys op de markt in nieuwe kleuren. De bekende kleuren gaan nu plaats maken voor kleuren als rose goud (yes!), zachtere kleuren, mat zwart en diverse soorten roze.

2. Duurzaamheid

Eigenlijk kunnen we duurzaamheid niet meer wegdenken uit de maatschappij. Niet dat alles momenteel duurzaam is (helaas), maar de discussie en focus op duurzaamheid is meer aanwezig dan ooit tevoren. En dat juichen wij alleen maar toe. Ook bij de sekstoys zie je deze ontwikkeling doorsijpelen. Zo worden er steeds meer biologisch afbreekbare producten gebruikt, ze worden vaker duurzaam geproduceerd en er komen steeds meer oplaadbare toys op de markt. Helemaal leuk, in 2020 verwachten we steeds meer speeltjes die gemaakt zijn van biostoffen zoals glas, hout, keramiek, metaal, aardewerk en roestvrijstaal. We zijn heel benieuwd!

3. Technology

En bijna vanzelfsprekend, er worden continu weer nieuwe technieken ontwikkeld en doorgevoerd in toys. Leuk leuk! Wat kun je verwachten? Denk bijvoorbeeld aan de luchtdruk vibrator (daar schreven we laatst al over), hiermee krijg je een meer zuigend effect voor je clitoris en ja, dat wil je! De Satisfyer heeft bijvoorbeeld zo’n vernieuwende luchtdruktechniek. En Willie.nl geeft aan dat er nog een aantal zeer innoverende technologieën gaan komen voor 2020…

4. Oehlala, verwarmde toys!

Eerlijk, wij wisten niet dat we dit gemist hadden, totdat we erover lazen. Het klinkt heel erg logisch dat verwarmde speeltjes heerlijk en natuurlijk moeten aanvoelen! Gek eigenlijk dat dit nog niet bestond, maar nu komen er steeds dus meer verwarmde speeltjes op de markt. Lijkt jou dit ook wel wat?!

5. Masturbators voor de man

Als je kijkt naar de verdeling sekstoys voor vrouwen versus de mogelijkheden voor mannen, dan waren de mannen toch wel een beetje achtergesteld. Maar daar komt verandering in! Er komen namelijk steeds meer vibrerende masturbators op de markt, speciaal voor hem. Zo kan de man, net als de vrouw, heerlijk klaarkomen zonder er iets voor te hoeven doen. Zo’n masturbator zet je op de penis en het bewegende apparaat doet de rest.

Tip: Speeltjes met korting op Black Friday!

Ben jou nou geënthousiasmeerd om eens wat nieuwe gear in huis te halen? Het is vandaag Black Friday, deze dag is uit Amerika over gewaaid en bedoeld als aftrap voor het inkopen van kerstcadeaus. Het leuke is, je krijg je namelijk behoorlijk wat korting vandaag en dat scheelt toch weer even in de portemonnee. Happy shopping!
Reacties
Categorieën