Mannenpanel
Mannenpanel
1 min

Waar worden mannen opgewonden van?

1 min
Vinden mannen het eigenlijk sexy als wij ons in de sportschool in het zweet aan het werken zijn? En wat doet zijn vuur nou écht oplaaien? Wij vroegen het aan de mannen!

Het panel

Paul (32), Manager horeca Nick (26), Industrial design Rick (25), Student Falcon (46), Juridische sector Bart (27), Master fiscaal recht

Wat zorgt voor echte opwinding bij de heren; uitgebreid zoenen, sportende vrouwen of wanneer we juist heel sexy gekleed zijn?!

Bart: Nou, eigenlijk heel veel dingen. Behalve als ze aan het sporten is... Nick: Als ze bijvoorbeeld net wakker is en rondloopt met blote benen in haar slipje in een te groot hemd van mij. Rick: Ja precies. Dat plaatje van haar, als ze thuis in mijn trui rond loopt met alleen een hipster of boxer onder aan... Nick: Maar een leuk lingeriesetje vind ik zelf ook erg opwindend. Rick: Of als ze zich omkleed.

"Als ze rondloopt in mijn trui en een hipster"

  Paul: Ikzelf vind het erg sexy en opwindend als een vrouw een zwoele stem heeft en op momenten dat ik het niet verwacht in mijn oor fluistert. Falcon: Alles wat je me kunt toefluisteren op alle mogelijke plaatsen en momenten is welkom en garandeert een onmiddellijke opwinding. Bart: Zeker als een vrouw door ondeugende dingen zegt en daarmee laat weten hoe ze zich voelt, dan kan hetzelfde gevoel bij mij nooit lang uitblijven. Paul: Oh, nog een leuke: Zeggen wat ze NIET gaat doen en het zo laten lijken alsof ze iets WEL gaat doen.. heel spannend. Rick: Of wanneer een vrouw affectie toont, dus het kriebelen, zoenen of in je kruipen. Dat kan mij ook zeker opwinden. Falcon: Überhaupt wanneer ze avances maakt.

"Als ze met een zwoele stem iets in mijn oor fluistert"

  Bart: Als daarbij ook nog gestreeld en gezoend wordt dan kan het natuurlijk nooit lang meer duren. Daar hoeven de kleren niet perse voor uit zijn gedaan trouwens, het spelletje kan toch altijd beginnen. Falcon: Even wat borst laten zien is ook prima, of een dikke kus, een hand in mijn broek. Paul: Sommige vrouwen kunnen zo goed de spanning opbouwen, dat alles wat erna gebeurt alleen nog maar opwindender is. Falcon: Zeker, het idee dat we hier en nu zouden kunnen zoenen, vrijen... Nick: Eens, maar ook samen douchen, zoenen en elkaar insmeren met zeep vind ik ook erg leuk! Rick: Precies. Het zijn de kleine dingen die het geheel mooi maken!

Foto: Shutterstock - MJTH

Reacties
Categorieën