Happy singles
Happy singles
1 min

Mister Imaginary

1 min
Je kent hem wel, de man waar iedereen van droomt, maar die niemand ooit gevonden heeft: Mr. Imaginary. Hij heeft een mooi lichaam, is niet te lang en niet te klein, niet te breed en zeker niet te dun. Daarnaast is hij niet alleen super knap, maar kan ook nog eens heel goed zoenen, is romantische ingesteld, bespeeld de piano en doet aan fitness.

Eisenpakket

En hier blijft het niet bij. Natuurlijk moet hij ook lief, maar daarnaast behoorlijk stoer zijn, hij heeft een mooie auto en een goede baan, maar is altijd op tijd thuis. Daar bovenop is hij ook nog eens grappig en serieus. Hij helpt in het huishouden, besteed meer aandacht aan jou dan aan zijn vrienden, hij doet alles voor je zonder te klagen en verwent je graag met cadeaus en leuke verassingen. Maar... waarom heeft niemand hem nog gevonden?

Bestaat de ideale partner wel?

Na schatting zijn er 2.6 miljoen singles in Nederland en we zijn allemaal op zoek naar de ideale partner. Maar bestaat deze ideale partner eigenlijk wel? Of zijn wij vrouwen soms toch teveel eisend? We nemen een proef op de som en ik ging met een vriendin de straat op. We stelden de vrouw de vraag 'Waar een man aan moest voldoen' en vroegen mannen om '5 goede en 5 slechte eigenschappen van zichzelf op te noemen'.

De wensenlijst van Ilse

Zo raakten we in gesprek met Ilse, 28 jaar en geboren in Amsterdam. Ze is 3 jaar single en zoekt het volgende in een man: - Uiterlijk: Bruin haar, mooie ogen, breed en getint - Eigenschappen: Romantisch, lief, verzorgend, niet te soft Vervolgens lieten we haar een foto van Anthony zien; een 26 jarige getinte Spanjaard, met donker haar en blauwe ogen. Hij omschreef zichzelf nog geen uur geleden als lief en beetje jaloers. Hij besteed zijn tijd graag in de sportschool, houd van zijn motor, maar zit ook net zo graag met zijn toekomstige partner met een filmpje op de bank.

Perfecte match?!

Perfect match! Zou je denken.. maar Ilse vond Anthony niks. Hij was niet knap genoeg, te klein, zat te vaak in de sportschool. Toch voldeed Anthony wel aan alle eisen van haar 'perfecte droomman'. En wat bleek, zo ging dat bij 8 van de 10 vrouwen die wij die dag spraken.

Teveel eisend

Is een lieve stoere sportende man die voor ons kookt, romantische is een goede baan heeft, veel tijd aan ons besteed maar waarvan we toch willen dat hij breed is en daardoor veel moet sporten toch teveel gevraagd ? Misschien moeten we onze wishlist toch gaan bijschaven en het doen met less is more? Ik zou jullie graag voorstellen aan Mister Imaginary .. Als die bestond.  

Door gastblogger Carolina Foto: Shutterstock - Curaphotography

Reacties
Categorieën