Happy singles
Happy singles
2 min

5x fijne festivaltypes

2 min
Het is weer zomer en we zitten midden in het festivalseizoen. Misschien heb je er al een aantal mogen beleven of ga je binnenkort naar een super tof feest. Hartstikke gezellig natuurlijk. Lekker met je beste vrienden genieten van een heerlijke dag. Zo’n dag vol zon, drankjes en mooie mensen. En voor de singles onder ons is dat de ultieme plek om mannen te spotten. Van welke types krijg jij het warm?

1. Corpsbal-candy

Bier, muziek en mooie vrouwen? Dan kun je er zeker van op aan dat er ook studentenverenigingen te spotten zijn. De corpsbal beweegt zich vaak in een groep, dus mocht je er een leukerd bij zien dan is het dé uitdaging om hem even alleen te 'hebben'. Tip: deze type mannen zijn aan het eind van de avond vaak een beetje lam, dus mocht je met hem een leuk gesprek willen aanknopen, begin vroeg!

2. De hipster hunk

De hipster hunk is zo’n type die vast op zijn racefiets naar het festival komt. Kek brilletje, haren prima gestyled en ook zijn streepjes shirt en denimjeans lijken ogenschijnlijk simpel op elkaar afgestemd. Is er werkelijk nog iets wat niet helemaal klopt aan de hipster hunk?! Wat maakt het ook allemaal uit? Zolang hij zich maar prima vermaakt.. (met jou!).

3. De beachboy

Ook wij verschijnen het liefst met een mooi gebruinde huid op een festival. Want eerlijk, jouw festivaloutfit staat toch net iets mooier met een bruine gloed. En ook de heren hebben dat door! De beachboy is lekker afgetraind, zijn sixpack houdt hij zorgvuldig bij en zelfs voor zijn beachbody heeft hij geen zelfbruiner nodig. Klinkt best aantrekkelijk toch? Als hij dan ook nog een sexy en nonchalant kapsel heeft, dan móet je daar toch gewoon even doorheen woelen? Daar gaat het haar tenslotte alleen maar beter door zitten; pluspunt!

4. De barboy

Sommige mannen houden niet zo van dansen of misschien houden ze er wel van, maar houden zich liever een beetje op de achtergrond. De bar, daar lijken ze niet weg te slaan. Ze vermaken zich prima, wenken af en toe het barpersoneel en staan geregeld in de rij voor het toilet. Maar één ding is zeker: de bar is wel de meest tactische plek om mooie vrouwen te spotten. En ook wij weten dat er vaak mooie mannen aan de bar staan. We checken ze maar al te graag uit, als we even snel een nieuwe mojito bestellen!

5. De mister charming

De charmeurs onder het mannelijk schoon zijn schaars. Althans, ze vallen gewoon niet zo op. En ook op een festival zul je ze niet direct herkennen. Waarom niet? Omdat hij niet perse in het middelpunt van de belangstelling hoeft te staan. En precies dat, maakt dat we zijn charmante houding zo leuk vinden. Hij haalt af en toe een drankje voor je, maakt een praatje met jouw vriendinnen en geeft jouw zijn poncho als het toch plotseling begint te regenen. Bovendien geniet hij ervan als hij jou ziet lachen en dansen. Meer heeft hij niet nodig. En eerlijk, zo’n fijne vent willen we allemaal toch? Vertel: van welk type gaat jouw hart sneller kloppen?
Reacties
Categorieën