Happy singles
Happy singles
0 min

Coca Cola zoekt hunks!

0 min
Oelala! Wij waren helaas geen getuigen, maar vanochtend hebben tientallen hete mannen hun shirt uitgetrokken op het Amsterdamse Zuidplein.

De zoektocht naar dé Coca Cola hunk

Het uittrekken van de shirts was gelijk de aftrap voor de zoektocht naar de Nederlandse Coca-Cola light hunk. Een man die niet alleen knap, maar ook grappig, charmant, handig en sportief is. “De Coca-Cola light hunk is een icoon. In 1994 bracht hij in de eerste Coca-Cola light commercial als bouwvakker het hoofd op hol van miljoenen zakenvrouwen over de hele wereld. Vorig jaar maakte hij zijn comeback als sexy tuinman. En dit jaar wordt er dus gezocht naar de Nederlandse hunk, wij kunnen niet wachten!

Meedoen?

Alle vrouwen kunnen een foto uploaden van bijvoorbeeld hun buurjongen, broer, zoon, collega of vriend op Coca-Colalight.nl en een berichtje achter laten waarom hij dé Nederlandse Coca Cola light man is. Vervolgens probeer je via social media zo veel mogelijk stemmen te verzamelen, want de 10 mannen met de meeste stemmen gaan door naar de finale in de Amsterdam Arena op 5 juni . Hier tonen zij de skills van een hunk door onder meer het heilige gras van de Arena maaien. De winnaar wordt beloond met eeuwige roem en mag met vrienden een weekend naar Berlijn! De vrouw die de nieuwe hunk heeft opgegeven gaat met vriendinnen shoppen in Parijs! We like!
Reacties
Categorieën